Hundikütt tabas tegelt selle ära, et tihti on ka laiskus see, mis sunnib lindude rookimise järgmise päeva peale lükkama. Või on see, et jääd ajaga jänni, sest kõik jahid ei lõppe kindlal kellaajal. Keegi polegi väitnud siin, et lindudele sisikonna sissejätmine paariks päevaks on mingi õige tegevus ja et seda peaks kindlasti tegema. Lihtsalt kogemused on näidanud, et kui peaks nii juhtuma, siis midagi ei erilist ei juhtu. Muidugi oleneb see tingimustest kuhu see lind seisma jätta (temperatuur jne). Siin nagu kõik hakkavad kohe lahmima, et see vale ja see õige jne. Umbes nagu oleks midagi valet peale sunnitud kellegile.

Siin hundikütt küsis nõu, et kas rauakobrast süüa kannatab. Ikka kannatab süüa, vähemalt mina olen söönud ja pole suust välja sülitanud. Ja tean teisi inimesi ka, kes söövad ja on söönud. Siin keegi rääkis, et sisikond paisub ja siis gaasid jooksevad ribide vahele jne. No alati on võimalus rinnaku osa väikekiskjatele sööta või koertele ja siis ainult jalad ja seljafileed toiduks kasutada. Kui rauakobrast toiduks tarbida tahad käi raudu ka regulaarselt/igapäevaselt kontrollimas.
Pole mõtet hakata siin targutama, et see ja see rikub liha kvaliteeti. Sest karm reaalsus on see, et jahimehed nagunii ei töötle liha nii nagu peaks (nagu lihatööstused teevad). Üks asi on teadmine, kuidas asjad peaks käima ja toimima, aga selle teadmisega pole mitte midagi peale hakata, kui pole vastavaid tingimusi liha töötlemiseks. See, mis liha riknemist põhjustab ja see mis lihakvaliteeti mõjutab, kui need tegurid kõik siin üles lugeda oma eksamipiletitest ja konspektidest, siis saaks igalpool norida selle kallal, kuidas jahimehed midagi valesti teevad liha töötlemisel alustades nülgimisest ja lõpetades liha tarbimisega toidulaual. Aga kas on mõtet norida selle kallal, kui inimene enda tarbeks kodus endale liha valmistab.