Victoria püssi ja panniga

Üldfoorumis võib rääkida teemadel , mis teistes foorumites ei kajastu.
Vasta
Kasutaja avatar
annaliisa
Postitusi: 407
Liitunud: P Okt 14, 2007 8:53 pm

Re: Victoria püssi ja panniga

Postitus Postitas annaliisa »

no ausõna ei virise virisemise pärast. oli jutt et kui saade siis ka kriitika. tänu kriitikale on asju võimalik paremaks teha! ja usun et oleks inimesi, kes oskaks saadet paremini teha! nt mõni kellel on rohkem kogemusi ja ei pea ju tingimata naisterahvas juhtima saadet, küll siis ka vaadataks kui mees ekraanil :) aga ikkagi loodan et mõnikord läheb teine vasikas ka aia taha ja järgmine saade parem :)
Vegetarian is an old indian word for bad hunter.
tädimaali
Postitusi: 104
Liitunud: N Mär 31, 2005 3:28 pm

Re: Victoria püssi ja panniga

Postitus Postitas tädimaali »

annaliisa kirjutas: ja mina teles ei näitaks looma vedamist atv järel... looma peab austama.
Kuidas kellegi jaoks, kuivõrd looma (söögi) surnult traktori järel vedamine, konksu otsa üles riputamine, tükeldamine ning põske pistmine on üldse seotud teise (elus?)olendi austamisega või mis see austus tähendab, ja kas ja kelle jaoks see üldse on oluline, kui üht osapoolt enam ei saa elusaks nimetada, või mis hetkest alates nagu enam pole vahet ... Kui jahiga lähedamalt seotud inimesed pole endale asju päris selgeks mõelnud, siis pole üldse ime, et tavainimene ei saa aru, et nunnu surnud jänku või part on täpselt sama kui leti peal lebav hakklihaklots, ja pole mõtet ohkida esimese juures, kui teine variant mingeid tundeid ei tekita. Minumeelest pigem tuleks tavakodanikule kasuks asjade reaalsem taju, teadmine, kust ja kuidas vorst tuleb. Ei ole vaja asju veelgi hägustada, ilustada või topeltmoraali toetada ...
Kasutaja avatar
annaliisa
Postitusi: 407
Liitunud: P Okt 14, 2007 8:53 pm

Re: Victoria püssi ja panniga

Postitus Postitas annaliisa »

tädimaali kirjutas: Minumeelest pigem tuleks tavakodanikule kasuks asjade reaalsem taju, teadmine, kust ja kuidas vorst tuleb. Ei ole vaja asju veelgi hägustada, ilustada või topeltmoraali toetada ...


aga vorst tuleb ju poest :shock: piim ka!
Vegetarian is an old indian word for bad hunter.
Kasutaja avatar
Lauzy
Postitusi: 72
Liitunud: N Dets 04, 2008 5:58 pm

Re: Victoria püssi ja panniga

Postitus Postitas Lauzy »

Kindlasti edu tegijatele ning püüdke sellest kriitikast mõistlikum osa edasiseks tegemiseks abiks võtta :wink:
Igatahes on algust jahti puudutava saataga tehtud, ning minu arust juba see on hea (y)
Metsast oled sa võetud ja metsa pead sa saama...
tony
Postitusi: 1148
Liitunud: P Dets 26, 2004 1:41 pm

Re: Victoria püssi ja panniga

Postitus Postitas tony »

Kui pole veel tehtud siis soovitan mõnede väljamaa (Euroopa) jahifilmide pealt spikerdada. Enamustes näidatakse jahti (laskmist) ja siis loomade austamist ning muud mudru. See vahepealne (tühjaks rookimine, väljavedu jne) jäetakse lihtsalt vahele.
Kasutaja avatar
Victoria
Postitusi: 83
Liitunud: K Sept 17, 2008 9:16 pm

Re: Victoria püssi ja panniga

Postitus Postitas Victoria »

vollifedja kirjutas:Vollifedjal kaamerakogemusi suht pika elu jooksul olemas, tean natsa ka köögipoolt, paistis ka "jahis asinult naised ", mida 2 aastat üles võeti, kui vähe tegelikult on võimalik sisse mahutadada.Muidugi oleneb eesmärgist-MIDA või KEDA tahetakse presenteerida. Filmis tahetakse näidata kuidas naisterahvast saab jahinaine, läbilõige kõigist olulistest tegevustest. kena on ka (erinevalt meestejahimaailmast), et naised ei laskunudki kedagi, vaatasid suu ammuli, silmad säramas, kas kaameramees sai looma filmile-kellel mis oluline on.Selles on ka ilmselt erinevus meeste-naiste jahis)Saatesse on samuti väga raske saada korralikku klippi, nõuab aega(raha!) vaeva..siis tulekski usutavalt imponeerida, mitte ajada naljakat jahu-stiilis-mis linnud teil siin pesitsevad..nagu ei teaks ise, mis linde lastakse pesitevad ikka kajakad..räägi loomajuttu koht ajas lausa naerma...mis mõttes? kas tuttavaid jahimehi pole,kes muheda looga maha saaks ja raha selle eest ei küsigi?



Aga tule räägi mulle muhe jahilugu saatesse.
:-)
www.brown-pearl.com
www.jaljekoer.net
baddmann
Postitusi: 2830
Liitunud: E Nov 15, 2004 11:27 am

Re: Victoria püssi ja panniga

Postitus Postitas baddmann »

andrus kirjutas:Ärge virisege nii palju ja järjepidevalt.Siin on teie suur võimalus ja väljakutse.Asuge asja kallale ja püüdke teha kõike paremini.
Ja kui virisete virisemise pärast siis vahetage kanalit või lihtsalt pange teler kinni.


Hmm. Miks MEIE peaksime ? Mina näiteks ei ole elukutseline teletegija. Mina teen oma tööd ja ma loodan, et teen seda enamvähem hästi, aga ma ei hakka teletööd tõenäoliselt elu sees tegema.

Kui Sa Andrus pead aga kaudselt silmas seda, et viriseda ei tohi, kui ei olda ise valmis paremini tegema, siis eksid Sa minu arvates rängalt. Kui elukutseliste teletegijate saade on SELLINE, et teletegemise osas võhikud sellest eriti lugu ei pea, siis kas nad on ikka väärt elukutselised ? Ilmselt siiski on, ju neile raha ikka maksti selle saate tegemise eest. Ega neid vist lõpptulemus väga huvitama ei pidanudki. Kes teab, mis saate eesmärk kavandamise ajal üldse oli. ATV jõulupuuks ? ;)

BM
Grouse
Postitusi: 85
Liitunud: T Aug 16, 2005 4:23 pm

Re: Victoria püssi ja panniga

Postitus Postitas Grouse »

Müts maha MEIE hulgast mehe ees kes läheb saatesse ja räägib mõne vahva jahiloo (y)
Ehk ei pidanud Andrus silmas niiväga isetegemist, kui pigem kaasaaitamist.
Korra on ju saatejuht öelnud, et Meie hulgast raske julgeid leida.
Igaljuhul edu saate paremaks lihvimisel.
andrus
Postitusi: 2800
Liitunud: R Veebr 27, 2004 8:45 pm

Re: Victoria püssi ja panniga

Postitus Postitas andrus »

Pidasin silmas just kaasaaitamist nõu ja jõuga mitte,et oodatakse põnevusega uut saadet ja siis loetud minutite jooksul peale seda kukutakse targutama.....see on halb,see on ju laus vale ja üleüldse on kõik valesti.

BM...kui sina oma tööd alustasid ja igat asja kohe ei teadnud-osanud-taibanud,kas sulle s.tuti igal sammul hinge?? Iga algus on raske nagu me teame. :wink:
Ka elukutseline teletegija ei suuda olla ideaalne igal alal....
jahismurf
rajaleidja
Postitusi: 2633
Liitunud: R Okt 03, 2003 9:50 pm

Re: Victoria püssi ja panniga

Postitus Postitas rajaleidja »

Minu arust oli tänane osa vähe parem kui esimene. Aga ma ootaks, millal Victroia ise midagi küpsetama hakkab :) Või siis tehakse resto söökide asemel kodukootud roogasid.
Viriseda on lihtne, ise teha vaevalt, et kergem. See, et ATV`d tuunitakse, on paratamatus. Kes sponsoreerib, seda ka reklaamitakse. Eks rahalised vahendid on piiratud. Tegemist pole Tantsud tähtedega saatega, kus suur vaatajaskond ja eelarve suur. Vähemalt ei ole alko reklaami :) Kalamehe jutud kui saade mulle meeldib, aga jubedalt ajab närvi see õlle presenteerimine igas asendis.
Kuna kuus osa on juba purgis, siis ootame ja vaatame, mis seitsmendas juhtub. Ehk on edasiminekuid. Igatahes edu tegijatele ja loodetavasti jätkub saadet pikemaks ajaks.
Uri
Postitusi: 54
Liitunud: E Nov 01, 2010 6:17 pm

Re: Victoria püssi ja panniga

Postitus Postitas Uri »

Meeldis ka tänane osa kõvasti rohkem kui esimene, metsa ja nalja ja kõike oli. Nagu eelnevalt mainitud on ATV tuunimine paratamatus kuigi sooviks näha ,et see ka kaoks. Samas meeldiks ka kui oleks nö kodus tehtud toidud ,sest tavaline jahimees ,et hakka tegema porgandi kuulidega endale toitu vaid viskab maksa pannile või teeb head kotleti või midagi. Samas sooviks veel teada ,et mida järgmised osad sisaldavad, näiteks järgmise nädala oma.
TRG
Postitusi: 284
Liitunud: L Apr 23, 2011 8:36 pm

Re: Victoria püssi ja panniga

Postitus Postitas TRG »

Järgmises osas on koprajaht Virumaal.
Õnne peab olema
kraavik
Postitusi: 378
Liitunud: E Okt 03, 2005 4:06 pm

Re: Victoria püssi ja panniga

Postitus Postitas kraavik »

Ma jäin kah selle põdrajahi osaga täitsa rahule. Tore oli, et räägiti konkreetsetest isenditest, keda lasta tohib ja keda mitte. Et vaid noort või trofeepulli ja üksikut ema. See annab jahivõõrale vaatajale aimu, et metsas ikka ei lasta kõike, mis liigub, ja mehed suudavad vajadusel sõrme kenasti sirgeks jätta. Visati nalja jne, saate fiiling oli kohe hoopis teine kui esimeses, pardijahi osas. Tavavaatajale polegi ju mõtet selgitada, mis kaliibriga tohib põtra lasta jne. Mind isiklikult absoluutselt ei häirinud ega häiriks ka edaspidi, kui ühtegi looma või tema tabamist kaadrisse ei õnnestu saada. Saate saab nauditavaks muuta ilma selleta. Ka saatejuht oli hoopis asjalikum ja nauditavam seekord (y) Väga asjakohane oli selgitus, kuhu suunas lasta tohib ja kuhu mitte.

Sellega, et saateajast 2/3 kulub ATV ning restorani promomisele, tuleb meil ilmselt leppida, sest kes maksab, tellib ka muusika. Ja saatekülalisega võiks muidugi enne läbi arutada, milliseid jahijutte sobib televisioonis rääkida ja millised võiksid metsa jääda. :)
Kasutaja avatar
aadu kadakas
Postitusi: 1469
Liitunud: T Veebr 16, 2010 2:21 pm

Re: Victoria püssi ja panniga

Postitus Postitas aadu kadakas »

Tsitaat ühest artiklist:
"Paar aastat tagasi käisin põhikooli õpilastele rääkimas jahist ning jahikultuurist. Alustasin iga uue klassiga tundi hoopis kirjaliku küsimusega – mis on kellegi arvates jaht või jahindus? Vastati klassile vaatamata üsna üksmeelselt, et see on LASKMINE, LOOMADE TAPMINE või MAASTURIGA/ATV-ga metsas rallimine!?! Nüüd oleks kohane teha pikk paus ja järele mõelda, milline on siis jahinduse jätkusuutlikus? Mind jahmatas, kui lühikese aja jooksul kaotab jahindus maine ka noorte inimeste teadvuses."

Saade saateks oma algusraskuste ja rõhuasetustega, kuid eelnev maailmavaluline lõiguke ei saa ka kõnesoleva "toote" näol parandust ehk positiivset muutust.
Siili
Postitusi: 416
Liitunud: E Aug 09, 2004 10:23 pm

Re: Victoria püssi ja panniga

Postitus Postitas Siili »

Aadu,minu lugupidamine.Siin on juhitud palju kordi tähelepanu ebaõige info levitamise kohta meediakanalis.Kui ka kõik 15000 jahimeest vahetavad kanalit,siis ~150000 saavad ikkagi väärinfot.Kui ma levitan naabri Maali kohta väärinfot ,siis lõpeb see ilmselt kohtukulli ees ja minu väidet,et see toimus papi teenimise eesmärgil,ei võeta tõsiselt.
Toon näite elust enesest.Palju aastaid valati jahimehed poriga üle, seoses jõulurahu väljakuulutamisega.Seda tehti tegemise pärast,sisu oli kama kaks.Lõpuks ometigi õeldi eelmised jõulud need müstilised kolm päeva välja.Niisama vähe oligi vaja selle jama lõpetamiseks.Aus oleks õelda saate alguses"Need asjad ei olegi nii,aga sponsorid...
Vasta