Browning Bar Affut

Siin oleks tore vahetada mõtteid jahirelvadest , nende headest ja ka halbadest külgedest .
Milline relv millise jahi jaoks jne.
Vasta
tireb
Postitusi: 217
Liitunud: N Juun 01, 2006 3:34 pm

Browning Bar Affut

Postitus Postitas tireb »

Browning Bar Affut, poolautomaat esiklotsil?? või kuidas seda nim. pragu sees. Minu arvamus on, et puit paisus niiskuse käes ja surus ennast vastu metalli lõhki. Kas kellelgi on selle ralvaga sellist kogemust? Kui ja siis kuidas asi lahenduse leidis. Mul garantii püss, saatsin Trofee-sse ja nüüd ootan vastust. Millegi pärast selline karvane tunne, et ütlevad minu süüdi olevat, kuna vihma kätte viisin relva.
hundikütt
Postitusi: 1007
Liitunud: R Veebr 19, 2010 7:13 pm

Re: Browning Bar Affut

Postitus Postitas hundikütt »

Vaevalt,et paisus lõhki,ega sa teda ju päevade viisi ei leotanud vees.Ja puit ei paisu lõhki vaid kuivab lõhki.Küllap ikka muu põhjus peab olema.
UNN
Postitusi: 84
Liitunud: L Apr 15, 2006 5:08 pm

Re: Browning Bar Affut

Postitus Postitas UNN »

Oli benelliga sama probleem.Kasutades moona mis laetud 14,7g kuulidega ja oli ees ka summutaja lõi esiklotsi lõhki.Täpsel uuringul selgus ka gaasisüsteemis viga,mis põhjustas klotsi purunemise.Summutaja hoiab ikkagi gaase nii palju tagasi,et tekkib suurem surve kolvi taha.Löök niipalju järsem ja tugevam,et jätab ka kesta rauda ja ümber ei lae. Sama lugu oli ka kergemate kuulidega laskmisel,Keerasin summutaja maha ja probleemi pole.
Üllar Tamm
Postitusi: 894
Liitunud: N Okt 13, 2005 12:45 pm

Re: Browning Bar Affut

Postitus Postitas Üllar Tamm »

UNN kirjutas:Oli benelliga sama probleem.Kasutades moona mis laetud 14,7g kuulidega ja oli ees ka summutaja lõi esiklotsi lõhki.Täpsel uuringul selgus ka gaasisüsteemis viga,mis põhjustas klotsi purunemise.Summutaja hoiab ikkagi gaase nii palju tagasi,et tekkib suurem surve kolvi taha.Löök niipalju järsem ja tugevam,et jätab ka kesta rauda ja ümber ei lae. Sama lugu oli ka kergemate kuulidega laskmisel,Keerasin summutaja maha ja probleemi pole.

Kirjutasin juba paar aastat tagasi siin mingis teemas Riihimäe messil asjatundjatelt kuuldut, et Benelli Argole igasugune summuti ei sobi. Silentumil on sobiv vaiant olemas, Ase Utra arendustööde tulemusega pole kursis, 2 a. tagasi nad alles tegelesid Argole sobiva variandi väljatöötamisega. Summuti peab olema mingi gaasiklapiga variant, mis osa gaasidest tagaotsast välja laseb, et vältida ülerõhku.
Vasta