KUMMIKUD

Koondame rõivaste ja saabaste teemad siia alafoorumisse.
messa
Postitusi: 8
Liitunud: N Dets 09, 2004 11:46 am

KUMMIKUD

Postitus Postitas messa »

Oskab keegi öelda, kus Tallinnas müüakse kvaliteetseid (nokia, tretorn jne., vildist voodriga) kummikuid
kaalikas
Postitusi: 274
Liitunud: T Aug 24, 2004 10:45 am

Postitus Postitas kaalikas »

talla tondi selveri juurde piraaja kalastustarvete poodi,seal kanada omad,Kamik nimeks,ise kasutan Kamik hunteri nimelisi,praegu teine jooks käsil,esimesed pidasid neli aastat aga lõhkusin okastraadis ära!
Kasutaja avatar
Metslane
Postitusi: 576
Liitunud: P Sept 25, 2005 1:42 pm

Nokian

Postitus Postitas Metslane »

Ise ostsin Järve Matkaspordist Nokian kummisaapad (vildist voodriga). Kaks kuud tagasi oli seal valik väga hea. Peale Matkaspordi müüb Nokian tooteid Tamrex ohutuskeskus.
Aim small, miss small!
kanavaras
Postitusi: 66
Liitunud: N Nov 27, 2003 6:00 pm

Postitus Postitas kanavaras »

Tretorni ei soovitaks.
Mõõdund aasta destembris sai ostetud ja juba märtsis ei pidanud vett, kumm murenes- muutus praguliseks ja ühest kohast tuli ühendus ka lahti.
Mudeliks Thule oli vist, eraldatava viltvoodriga.
sellest haigusest lahti ei saa
Hups
Postitusi: 2
Liitunud: K Nov 07, 2007 7:46 pm

Postitus Postitas Hups »

Tretorn jah kahjuks ei kesta 1 hooaegagi, kuid ise soovitan osta Nokia kummikud. Ääretult mugavad, soojad, voodriga, kõrged, parimad, mida ise tean. Osta saad neid nüüd Normark-i kalastuspoest, enne asus Harku taga, kuid õnneks said nad omale uued ruumid heasse kohta, Ale Coq staadioni all. Kui tuled viadukti poolt, siis seal all kohe ka pood näha. Nende telefon on: 6 117 081. Mul omal seal praegu 1 kummikud ootamas ja 2 on Soome tehasest kuskil detsembris tulemas. Soovitan soojalt, arvan, et sa ei kahetse.
Ahto Kattai
Postitusi: 2418
Liitunud: R Mär 12, 2004 8:41 pm

Postitus Postitas Ahto Kattai »

Miks ka mitte "Viking"! Seest vildiga vooderdatud ,ka põhi,lisaks veel paks väljakäiv põhi,säär paela ja kiirkinnitusega koomale tõmmatav,tallas augud jäänaelte paigutamiseks (samad naelad mis rehvidel),ninas laiem talla rant,et suuski klambritega alla kinnitada.Ostsin "Anomee"/"Kompass"firmast ,hind oli alla 900-ja eegu. Eriti meeldib ,et see viltvooder välja ei käi ,need väljakäivad kipuvad peagi nässakaks muutuma........ Mina olen rahul,jalg kuiv ja soe!!!!
Kasutaja avatar
Eraser
Postitusi: 400
Liitunud: E Veebr 05, 2007 4:34 pm

Postitus Postitas Eraser »

Hups kirjutas:Tretorn jah kahjuks ei kesta 1 hooaegagi, kuid ise soovitan osta Nokia kummikud. Ääretult mugavad, soojad, voodriga, kõrged, parimad, mida ise tean. Osta saad neid nüüd Normark-i kalastuspoest, enne asus Harku taga, kuid õnneks said nad omale uued ruumid heasse kohta, Ale Coq staadioni all. Kui tuled viadukti poolt, siis seal all kohe ka pood näha. Nende telefon on: 6 117 081. Mul omal seal praegu 1 kummikud ootamas ja 2 on Soome tehasest kuskil detsembris tulemas. Soovitan soojalt, arvan, et sa ei kahetse.



Minul ja isal on samuti Trentorni omad, 3 a läheb ja pole mittemingit probleemi, ühendused on väga head vett peab, soojad kah. Samas Vikingud mis endal olid pidasid vaid 1 hooaja vastu, siis pragunes ühenduskoht puruks, muidu olid head kerged mugavad küll aga jah...
Joosep Käba
Postitusi: 1354
Liitunud: E Okt 18, 2004 9:57 am

Postitus Postitas Joosep Käba »

Meite kaubandusvõrgus olukord pingeline :D , kuna turuke nii väike. No ei lähe seda kallist kumikut iga päev. Ja siis tulebki tagatoast välja paar, mis seal on ostjat aastakese paar-kolm oodanud. Teate ise mida aeg kummiga teeb. Olgu seda kallist kautsuki seal kasvõi 90% sees.
Omal Nokia omad juba 5 vist jookseb.
jorr
Postitusi: 3240
Liitunud: T Mär 01, 2005 9:52 pm

Postitus Postitas jorr »

Kumm aja jooksul eriti ei vanane aga kunstmaterjal küll.Kunagi oli suur nõudlus naiste tehhi botikute järgi ja nende kättesaamiseks löödi siis lahinudki maha.Praeguseks on nad(botikud) kaotanud oma vastupidavuse täiega(ka uuena hoitud) ja lausa pudenevad käes.Kummik mis naturaalkummist, kestab, aga on üks mure temalgi,kummik pole talvejalats ja kardab külma.Külmaga muutub kumm kõvaks ja rabedamaks,soojaga jälle pehmeks.Eks need erinevate firmade kummikud olegi vastupidavuselt selle järgi,palju neis kummi ja palju kunstmaterjali jms. on.Materjali koostist aga ükski firma ei avalda,see firmasaladus.
noorus on ilus aeg
aivar00
Postitusi: 3263
Liitunud: K Juun 16, 2004 2:09 pm

Postitus Postitas aivar00 »

Minu arvates vananeb ka see kumm, eriti hästi veel siis kui ta on kokku murtud, muljutud ja ka päikese käes. Mu isa oli kunagises Salutaguse Karusloomakasvatuses laos tööl ja seal oli seda nn. balastina (kellegile suurused ei sobinud) saadetavat kraami kuhjaga. Alates bušlattidest ja lõpetades kummikutega. Minu tähelepanek oli selline, et laos ilusti vormis seisnud musta värvi nn. laudakummikud olid ilma pragudeta, aga need isendid millised olid säärest kokku murtud ja riiulile topitud olid peale paariaastast seismist juba murdekohast väikseid pragusi täis. Muideks sama lugu ka auto siselohvidega. Kui ikka oli kokkumurtuna riiulis, siis paari aasta pärast praod sees. Kui aga täispumbatuna, siis polnud häda midagi.
Usun, et sama käib ka kaasaegsete kummikute kohta. Ise väldin kummikun jalgapanemist igal võimalikul juhul, kuid kasutanud olen tavalisi ca 200.- maksvaid nn. tavalise kunstmaterjalist sokiga(voodriga) kummikuid. Neil kah sääre ülaosas pehme riba ja nöör sääre kokkutõmbamiseks. Siiani kestnud ca 3-4 aastat üks paar (see õnnemäng kunas mõne oksatüüka või okastraadi otsa satud).
ikka lõbusalt
skog
Postitusi: 150
Liitunud: R Mär 30, 2007 12:28 pm

Re: KUMMIKUD

Postitus Postitas skog »

Kas keegi kasutab Viking Polar Warm kummikuid?
Otsin endale uusi ajaja vastupidavaid ja soojaid kummikuid.

Praegused Nokian voodriga pidasid 1,5 aastat, nüüdseks ühe jala vildi kanna sees 7x7 auk, mõlemal kummikul välises ääres murdekohas augud sees.
Pettumus?
Tegelikult päris mitte, kuna valisin enda jalale liiga suure numbri ja ilmselt selle nahka need läksid.
Ringi surfates aga tundub, et ma pole ainuke, kelle Nokianid samast kohast alla on andnud.

Milliste vastupidavate, soojate kummikutega kellelgi häid kogemusti on?
Hups
Postitusi: 2
Liitunud: K Nov 07, 2007 7:46 pm

Re: KUMMIKUD

Postitus Postitas Hups »

Hunters kummikud
kirp
Postitusi: 597
Liitunud: K Jaan 02, 2008 12:12 am

Re: KUMMIKUD

Postitus Postitas kirp »

Muckbootil hõõrub ka kannas sisevoodrile augu paari aastaga sisse (kuigi pole suuremad).
pontsik
Postitusi: 16
Liitunud: E Veebr 09, 2009 4:38 pm

Re: KUMMIKUD

Postitus Postitas pontsik »

kirp

kas sul loksub ka muckboot jalas?
endal teist hooaega ja pole küll kulunud, istub jalas nagu valatult. Meil jahil enamustel mukboot juba, hea kerge ja peab vastu ka. Osadel meestel 3-4 aasta
Ennem olid Kamikud, leasid oma aja ära ja otsustasin võtta muckboodid, kuna paljud kiitsid, ei ole siiani pettunud. Kuigi päris sooja ilmaga jalad hauduvad sees.
Kasutaja avatar
honkomees
Postitusi: 2969
Liitunud: P Mär 14, 2004 4:13 pm

Re: KUMMIKUD

Postitus Postitas honkomees »

Vene jahindusfoorumis on üks teema "Kõik kasutu jahivarustus" või midagi taolist (noh mittetöötav, ebakvaliteetne jne) ja seal olid saapad Muck Boots Woody Max üsna kindlalt sees, mõne aja kandmise järel on omanikud neis pettunud. Ise pole selliseid peeneid jalatseid kandnud, ei oska kommenteerida, kel õigus, kel mitte.
Jaht on kunst, mis nõuab ohvreid!
Vasta