Põder 2008 .
Re: Põder 2008 .
No seda küll aga nina võiks ikka korra püsti tõsta. 

Ühel mehel oli päris hea põdrakoer (lääne-siberlane, kui ma õigesti mäletan). Korra oli ajus karu sees, pärast leiti koerast ainult jäänused. Seega, kui ajab, siis korralikult. Seda probleemi viimasel ajal palju nähtud, et laikad kipuvad siga hästi võtma, aga põtra ei taha. Jube raske on meie oludes tahata, et kellelegi oleks selline hea põdrakoer, kuna põtra ei aeta nii palju. Lisaks, kährikud... kui neid koputatakse, siis on laikal metsas sama palju tegevust kui taksil, kes rebasejahis kitsi armastab ajada.
Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...
Tohohh
,Robi1 jutust võib siis järeldada,et karu ajavad koerad on lollid.Mehed käivad ju Venemaal päris karukatset tegemas....oma lollide koertega
.

Naine võib olla,koer peab olema!
Võta nüüd nati hoogu maha,vahest võib ju ikka villast ka visata.Proovi ikka huumorist ka aru saadasooviku kirjutas:Tohohh,Robi1 jutust võib siis järeldada,et karu ajavad koerad on lollid.Mehed käivad ju Venemaal päris karukatset tegemas....oma lollide koertega
.

metsas käi tasa tasa.....
robi1 kirjutas:Võta nüüd nati hoogu maha,vahest võib ju ikka villast ka visata.Proovi ikka huumorist ka aru saadasooviku kirjutas:Tohohh,Robi1 jutust võib siis järeldada,et karu ajavad koerad on lollid.Mehed käivad ju Venemaal päris karukatset tegemas....oma lollide koertega
.
![]()
![]()
![]()
Kas on ikka nii, ega neid karu ajavaid koeri tõesti palju pole ... läksime korra paar aastat tagasi kahekesi ja kahe koeraga ajju, koerad jooksid ringi ja ühekorraga läks kuusepaksus sihukeseks lärinaks, mitte haukumine aga nagu koerte purelemise hääl. Võtsime püssid valmis ja madalasendi sisse et kuuskede alla näha aga juba tulid koerad välja teeraja peale ja ... aju lõpuni ei läinud meie juurest üle 5 m eemale. Samas ajavad nad mõlemad ka ilvest ja teine ajas ka hunti, minu oma pole sellega kokku puutund. Tegime järelduse et ju oli karu ja koerad leidsid et metsa peremehega pole hea tülitseda.
Jaht on kunst, mis nõuab ohvreid!
Hüppan korra veel teemast kõrvale ja küsin. et kas seda Marani filmi "Põdra kuningriik" on kusagilt võimalik saada või laenutada??
Veix kirjutas:Hüppan korra veel teemast kõrvale ja küsin. et kas seda Marani filmi "Põdra kuningriik" on kusagilt võimalik saada või laenutada??
Minule lasi jahikaaslane ja sõber selle DVD-le (seal on tegelikult 2 osa, TV-s oli 1. osa ainult) kõrvetada. Ise sai ta selle raamatukogust.
TiitR kirjutas:Veix kirjutas:Hüppan korra veel teemast kõrvale ja küsin. et kas seda Marani filmi "Põdra kuningriik" on kusagilt võimalik saada või laenutada??
Minule lasi jahikaaslane ja sõber selle DVD-le (seal on tegelikult 2 osa, TV-s oli 1. osa ainult) kõrvetada. Ise sai ta selle raamatukogust.
Küsi Kuristiku tänavalt, kevadel ise ostsin.
- sammal.habe
mul on ja võin ka huvilistele (Tartus ja Pärnus) laenutada.
Peale "Põdra kuningriigi" on DVD-l ka film "Jaht eesti moodi".
edit: ma ei hakka huvilistele üle eesti seda filmi kopeerima ja postiga saatma, nagu juba soovitud on.
Peale "Põdra kuningriigi" on DVD-l ka film "Jaht eesti moodi".
edit: ma ei hakka huvilistele üle eesti seda filmi kopeerima ja postiga saatma, nagu juba soovitud on.
Viimati muutis sammal.habe, K Okt 15, 2008 10:00 am, muudetud 1 kord kokku.
Äkki saaks kedagi vaadata, palju DVD "Jaht Eesti moodi" Kuristiku tänaval maksab. Ma ise praegu Tallinnas ja ajakiri Saares. Äitüma!
Aim small, miss small!
Metslane kirjutas:Äkki saaks kedagi vaadata, palju DVD "Jaht Eesti moodi" Kuristiku tänaval maksab. Ma ise praegu Tallinnas ja ajakiri Saares. Äitüma!
300 eeku
Vanemad loomad võivad sarvituks jääda juba novembris, kuid sarvi peas nähtu ka veebruaris. Kõik oleneb konkreetsest aastast ja asupaigast.
Aim small, miss small!
Leiate te tihti metsast põdrasarvi?