Kõigil võib juhtuda kunagi ei saa 100% kindel olla kuidas asi lõppeb,aga enne päästikule vajutades saab küll veenduda kas tegemist ohtu olukorra ja lasuga! Kui mees laseb läbi sea koera maha ,siis eeldan ,et ta nägi koera,aga ei osanud arvata ,et kuul läbi lendab(spekulatsioon)

Kõige hullem asi selle laskmise juures on see suur tahtmine!!! Võin ära märkida ,et enamus minu tehtud paugud on just rupsikus koerte juuresolekul,aga siiski ei ole peale jahitava muud suutnud tabada! Enne paugu tegemist otsin alati vaba auku(laskesektorit) veendun mitu korda selles ,et oleks võimalikul minimaalne rikozetti oht ja ,et koerad oleks kas paremal või vasakul minu suhtes mitte looma ees ega taga,aga jh millest me räägime NB: ma ei taha väita ,et rupsikus laskmine parim varjant on ,aga tahan öelda ,et isegi sellises olukorras saab lasta ja täiesti eduliselt

... Olen ise näinud mehi kes lasevad siga kui koer seaga kohakuti hammastega kõrvas kinni just sellistele tuleks peale jahti päraga anda
Ääretult kurb igal juhul ,et meie väikeses eestis selliseid asju nii tihti juhtub peab ikka hoolikalt jahiseltskonda valima

siinkohal märgiks ära selle,et enamus koeraomanikke pole ise ka selleks midagi suurt teinud ,et nende süsimust peni metsas paremini märgatav oleks