Meil tapamajas kah nn. kaal kohe jalapuu küljes. Ei oska kommenteerida kas kokkuostjatele selle nägemine mõjunud või mitte, aga 1 kord oli ka meil jagamist analoogselt nagu Ahto mainis. Kokkuostja ei sildistanud (nagu tavaliselt) koheselt rümpa ning 2 päeva hiljem väideti meile telefoni teel, et rümp oli hapnenud
. Kuidas see võimalik sai olla on mõistatus siiani. Varahommikul lastud loom, koheselt metsas soolestatud (ainult kops ja kõri jäid sisse - need võtsin ise ca 2,5 tundi hiljem jahimajas välja). Meie seltsi liikmest veterinaar oli kah asja juures. Ei aidanud miskit hilisem hala - isegi andke siis meie "hapu" loom tagasi. Nüüdseks meie nn. üleandja jälgib alati, et koheselt pannakse silt külge ning lehele saab märgitud ka meie nn. jalapuu kaalu näit. Ehk siis tõesti elu õpetab - usalda aga kontrolli. Aga selle nn. muu liha lisamine on juba täiesti tavaline nähe. Minu pilgu läbi on Linpet sellel alal meister nr. 1 - põdrakonservis vaevalt 50 % põtra, ülejäänu X sealiha. Vorstis samuti miskid kõvad kamara või kõõluse sarnased tükid sees. Eks konkurents mingil määral asja parendab. jama aga selles, et hooaeg lühike ja siis kõik soovivad looma maha müüa ehk siis teki valepidine konkurents.
.