Tühi padrunikest ei pea paika Mul ikka mõni taskus vedeleb, pole sellepärast saagid veel saamata jäänud. Iseasi on see, kui tasku kõliseb metallkestadest, aga sama hea on võtmekimpu hiilimisjahil kaasas kanda.
Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...
Mul õnne ennustus algab saabastest-kui esimesena tõmban "sahtlist" vasaku saapa,siis on õnne,kui kätte juhtub parem,siis mitte. Nuga kipub ikka nüri olema,kui sagedad jahid,sest otseselt enne jahti ei tohi teritada,koheselt peale jahti ei viitsi. Kui metsa saabun,esimese asjana lasen koertel (nööri otsas muidugi) soolestiku tühjendada.Kui kükitades pead metsa(aju) poole-saaki tuleb,kui vastupidi-võib koheselt koju sõita või teise ajusse kolima.Toimib hästi iga eraldivõetava aju korral.
Endal õnnega sellised kogemused, et kui toru korralikult ära puhastad, on saak suuremalt osalt olemas, kuid kui laiskus peal ja musta toruga metsa ronid, siis kas lased mööda või lased veriseks ja saad metsas pärast jälgi otsida, nii et silme eest must.
see näitsiku üle toru ajamine on ikka äraproovitud asi, esimine kord ajujahist hirvevasikas, teine kord põrsas, kesik ja põdravasikas ning kolmas kord põdravasikas
Mul sihuke lugu,kui koerad enne aju tühjendavad endid,sabad kodu poole ,siis edu loota,kui muus suunas ,siis jääd ilma.Sõber pidavat enne uksest välja minekut naisterahval tissi silitama,pidavat ka õnne tooma.