sergo kirjutas:mõtlemine on üks üldhariv toiming. Soovitan, kõigile.
Tervitustega, ikka sergo.
Lõpuks ka "kuldsed" sõnad !

VR kirjutas:Kuna minu teksti kommentaar siit läbi käis, siis ütleks sekka.
On foorumeid, kus teatud arvu (näit 10) kustutatud kommentaaride eest kasutaja bann'i saab - olgu või 3 aastat asjalik olnud.
Kui hakata iga väljendi kallal, mis keegi oma huumori võimete tasemel foorumisse poetanud, enese hingepiinu välja elama, siis kas me/te sellist foorumit tahate(/me)gi.
Ma olen ausalt öeldes ka hämmingus, et ühe väljendi kallal näägutamine on nii armas, nagu muinasjutu lohe - raiud pea maha, kasvab mujal asemele uus.
Rebjata, davaite zhit druzhno (skazal kot Leupold),
Villem
kuro kirjutas:Mõned inimesed elavad ka maal ja tehnilised tingimused ei võimaldanud varem liituda. Vabanda, kui tundsid end väga solvatuna. Jahinaljade all kirjutad tõesti lõbusamalt. Suhtu asjasse huumoriga!
sergo kirjutas:kuro kirjutas:Mõned inimesed elavad ka maal ja tehnilised tingimused ei võimaldanud varem liituda. Vabanda, kui tundsid end väga solvatuna. Jahinaljade all kirjutad tõesti lõbusamalt. Suhtu asjasse huumoriga!
suhtungi.
soovitan lihtsalt asju lugedes tähelepanelikum olla. Sul ca 10 postitust "looja karja " läinud sest kannavad kõik numbrit 39.-)))) aga eri aegadel saadetud.
Mart kirjutas:sergo kirjutas:kuro kirjutas:Mõned inimesed elavad ka maal ja tehnilised tingimused ei võimaldanud varem liituda. Vabanda, kui tundsid end väga solvatuna. Jahinaljade all kirjutad tõesti lõbusamalt. Suhtu asjasse huumoriga!
suhtungi.
soovitan lihtsalt asju lugedes tähelepanelikum olla. Sul ca 10 postitust "looja karja " läinud sest kannavad kõik numbrit 39.-)))) aga eri aegadel saadetud.
Hei Sergo, võta nüüd tuure maha, sellist massi kustutamist siin ei esine.
Üks teema, mida iskiklikult kärpisin, oli see Eestisse jahile teema. Postitused vales teemas, süüdistused valel aadressil jne. Jahi läbiviimise eest vastutab jahikorraldaja ja jahijuhataja, kes vastutavad ka selle eest, et jahipaik ka peale jahti puhas on. Koos selle metsavahi halaga valel aadressil läksid kustutamisele ka vastused, mis eraldi võttes oleks jäänud kuidagi kohtlase olekuga. Kui seal oli ka sinu positusi, siis sorry, mina nimede järgi ei kustutanud vaid vaatasin, et teema oma rööbastesse jääks. Nii on ja nii jääb, nii toimitakse ka edaspidi ja kasutaja peaks märkama, et korrigeerimisele on läinud tervik, mitte ainult tema postitus.
Ehk oled märganud, et kustutamisele on läinud terveid teemasi, algusaegadel. Ehk tänu sellele on foorum säilitanud siiski enam-vähem jahimehelikkuse. "Kurje onusi ja karvaseid käsi", on meil kasutada õige mitu, kes on kustutanud ja kustutavad edaspidigi ning nende töö ei kuulu vaidlustamisele.
Nii oli,on ja jääb.
Aamen
sergo kirjutas:Ääremärkusena: toimetage omi asju rahuliselt edasi. See "aamen" ja "nii oli, on ja jääb" mulle kangesti jumalameeste juttu või Putinit ja tema kuulsusrikkaid eelkäijaid meenutamas on. Tolerantsuse huvides rohkemast ei räägiks kui sellest, et Sinu poolt viidatud teemad minu võimalike kommentaaride kustutamist ei puuduta.
Ma nüüd muidugi lambist panen aga kas mitte kadunud Juhan Liivil polnud üks jutuke mis lõppes:
Mart, ****, jalad põhjas, aitab küünlajalast küll!
Võimalusi, soove ja tahtmisi foorumist saada ja sellele ka anda on ju paljudel, me respekteeriksime isegi autokraatst juhtimisstiili, kas seda just nii otseselt afiseerida?