Usun, et kult pidas oma postitusega silmas asjaolu, et kui ostsid sellise kaliibriga relva-miks siis korralikku optika kinnitust ei ostnud?
Enda 9,3 valikut ka kuskil teemas põhjendasin-aga võin korrata. Nimelt minu jahiala nn. paberipuidu kokkuostust (juba rubla aja lõpus) saanud näha kõvasti saage mille tulemusel väga palju võsa.
Teise matsu andis nn. gigantkolhoosi ja tema järglaste PÜ-de nn. tegevuse lõpetamine võsastunud põllumaade näol.
Seega vajadus relva järgi millise kuul oleks vähem võsakartlik ja moona valik-saadavus hea. Relv mõeldud esmajärjekorras aju relvaks(alla sea ma temaga ei lase) kuna tihti tuleb lasta nn. võsas ja neid peeneid oksi ei kipu alati isegi läbi optika nägema. See asjaolu, et suure kaliibriga võib HUUPI LASTA ei mahu minu arusaamadesse. Olen suutnud siiani enamjaolt 6,5 kuid ka 308 meie faunat edukalt vähendada (karu ja hunti ei ole võimalust olnud lasta). Ükski ei ole ellu jäänud kellele on tehtud korralik lask. Aga p...e lastes ei tapa ükski kaliiber, vähemalt kohe mitte.
Pole nagu põhjust kraaklemiseks- lihtsalt inimestel on rohkem võimalusi ja egas keegi ei käsi siis endale samasugust osta- kui aga osta, siis tuleb ka nn. lisavarustus korralik osta. Pole selle 9,3*62 tagsilöök sugugi hull kui relv ilusti õlas on. Samas iga mees lähtub ikka "iseenese tarkusest", sest lollimat meest, kui "tark naabrimees" pole ju olemas