Raadiojaama sagedusala
-
Ma saan aru,kui on üks-kaks,noh hea küll kümme keelatud sageduse kasutajat,et siis sõidad ringi ja teed trahvi.Praegu on selliseid aga tuhandeid.Kas ei oleks lihtsam see sagedus sulgeda või panna sinna mingiks ajaks segaja või midagi.Või äkki on need sageduste lubajad-keelajad avastanud sellise rahateenimise võimaluse
.

sooviku kirjutas:Ma saan aru,kui on üks-kaks,noh hea küll kümme keelatud sageduse kasutajat,et siis sõidad ringi ja teed trahvi.Praegu on selliseid aga tuhandeid.Kas ei oleks lihtsam see sagedus sulgeda või panna sinna mingiks ajaks segaja või midagi.Või äkki on need sageduste lubajad-keelajad avastanud sellise rahateenimise võimaluse.
Sagedust ei saa vist sulgeda, ( kui saab siis oleks huvi et kuidas seda tehakse) ning segajad hakkaksid häirima neid kelle pärast on selle sageduse kasutamine jahimeestel keelatud.
Ma loodan et esialgu nende trahvidega ollakse mõistlikud, muidugi kui asjapulk saadetakse koheselt jutualguses pikalt ja korduvalt siis pole ime kui see maksimum trahv välja räägitakse.

Ka halb kogemus on kogemus!!!!!
sooviku kirjutas:Nii,targad mehed,rääkige nüüd seda ka kas keegi teist on oma jaamad ümber ka häälestanud juba?Kus seda toimingut teostatakse ja mis see maksab?Milliseid jaamu saab,milliseid ei saa ümber häälestada?Ei ole mõtet vastata:Uuri ise tehnoturust järele!
Mul oli ostest Jaht3 juba peal! HYT jaam siis, enamus uutest peaks ikka programeeritavad olema!
Enamus uuematest (kui mitte kõik) on spets riist-ja tarkvara abil ümber seadistatavad. Tõenäoliselt on siiski (vabandan Sooviku ees) mõistlik uurida välja oma konkreetse jaama tootja, mudel ja tootmise aeg ja küsida Tehnoturust või Mobicomist järele, kas just seda eksemplari annab seadistada. Osal vanadest jaamadest on näiteks seadistamine küll võimalik, aga eeldab mõningast detailide vahetust, mis teeb toimingu tellijale piisavalt kulukaks, et kaaluda pigem uue jaama soetamist.
BM
BM
-
Re: Raadiojaama sagedusala
ma käisin eelmine nädal tehnoturus,jaamaks TC-700,ümberprogemine võttis aega 30 sekundit ja ei maksnud sentigi!
In fact You look like a shit!