Kusagilt olen kuulnud et väsitab vedru kiiresti,olen ka seda kuulnud et võib olla laetud 8 tundi,võibolla siis miskit

jukujuku kirjutas:Huvitab selline asi veel,et kui kaua võib olla vedrupüss laetud,enne kui kuidagi kahjustab vedru või kurnab?? Rotijahil pole ju mõeldav et laen nõks enne lasku.....
Kusagilt olen kuulnud et väsitab vedru kiiresti,olen ka seda kuulnud et võib olla laetud 8 tundi,võibolla siis miskit
jukujuku kirjutas:Huvitab selline asi veel,et kui kaua võib olla vedrupüss laetud,enne kui kuidagi kahjustab vedru või kurnab?? Rotijahil pole ju mõeldav et laen nõks enne lasku.....
jukujuku kirjutas:No eks mõtlen normaalset aega u.15min+,aga selge..
Algul oli plaan muretseda CO2 või PCP,uurides muid relvi selgus et vedrukad ka võimsad ja mõnesmõttes tõõkindlamad ja nõks odavamad ka...
jukujuku kirjutas:Ongi otsustatud,ostan vedruka Diana.. 460 Magnum.
Kiirust kuulil 350 m/s.. Ei mingit torust väänamist,selleks hoob olemas. Optika ka peale ja tuld..
Väljanägemine ka norm ja ilmselt vastupidav ka. Mul naabril 9a.vana hiinakas,laseb siiani,nõrk on aga....
jukujuku kirjutas::D mnjah...Kallis on küll,nõks üle kümne..Hakkan katsetama ja proovima,muidu segane lugu.
Alustuseks võtaks Gamo (nr.ei mäleta)305m/s.Hind 2900eek.Alustuseks võimsust ja hind ka sellega võrreldes norm.