Kadunud Mati Jostov (au tema mälestusele!) oskas neid teha ülimaitsvalt! Kuldimunad tuleb korralikult puhastada, lõigata ära kõik liigsed kõlud ja rasvad. Hõõru munad soola ja pipraga kokku, kuumuta malmpannil õli, lisa 1tl võid, prae korralikult kuldpruuniks 3-4 min mõlemalt poolt, pane kaussi, lisa pannile võid, prae 3 keskmist kooritud ja viilutatud sibulat kuldpruuniks ja kata munad sellega. Anna 5 min aega rahuneda. Serveeri, lõika viiludeks ja jahvata soola ja pipart peale!
Tehtud siis lõpuks need imeväikesed põdramunakesed , praetult ära. pannil kuivasid(praadusid) veel väiksemateks, aga sõbrannad jäid väga rahule.Kui senine parim oli kopraliha, siis SEE olevat maitsvam olnud...(ennast küll absoluutselt isegi proovima ei meelitanud, nagu kopralihagi.)