EJS uus tegevjuht
Re: EJS uus tegevjuht
Väga positiivne lõik. Väga hästi oskavad mõlemad esineda telepurgis, ei kokuta ja sousti suust ei aja. Puust võiks ainult selja sirgu ajada. 

Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
-
Nägin, hea lõik oli. Räägiti ilusas keeles millest ka jahikauge inime võiks aru saada. Tubli.
-
Mulle meeldis ka! Üldmulje oli väga asjalik! 

Mina ühinen ka sellega, et esinemine oli kena. Ainukene asi, mis minu kõrvu jäi halvasti kõlama oli rõhuasetus "mina" ja juhatus. Kas mitte vastupidi ei peaks olema, et tegevjuht viib ellu juhatuse suuniseid
. Aga see tilk tõrva ei olnud mõeldud terve meepoti untsu keeramiseks. Loodan, et ajaga arusaamad ikka paika lähevad ka sellise väljendusoskuse kandi pealt.

ikka lõbusalt
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/e ... 3&l=fplead
Paari sõnavõtu järel on minul temast juba positiivne mulje tekkinud loodame,et nii see läheb edasi ja jääbki.
Paari sõnavõtu järel on minul temast juba positiivne mulje tekkinud loodame,et nii see läheb edasi ja jääbki.
jahismurf
Just nimelt seni on ta oma väiteid kinnitanud, mida ta lubas ja millest ta kirjutas viimases Eesti Jahimehes, et parandada jahinduse mainet Eestis. Terevisiooni lõik oli väga positiivne ja nüüd ka võtab sõna artiklis!
Loodetavasti mõjub õrnem soopool inimestele paremini!

Väga hästi öeldud. Mul juba tunne, et ta parandab juhtkonna mainet ka reajahimeeste seas. 

Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
Mulle tundub kah, et uuel juhil on suuline väljandusoskus ja esinemisvõime tugevamaks küljeks ja kirjalik väljendusoskus vajab veel lihvimist.
BM
BM