Kellapoiss kirjutas:Kurb,et see sigade probleem paljudele nalja teeb.Rentnike valitsemine maaomanike üle?Nagu polekski riigikord muutunud
ozz kirjutas:No aga kas pole siis halenaljakas lugu!? Ulukiga on selline olukord, et põhimõtteliselt on ta riigi oma, kelle arvukuse reguleerimist ta ka teostab. Lindprii on ta justkui siis, kui ta näiteks auto ette jookseb, sest kindlustus ju seda kahju ei korva ja kelleltki kahjutasu nõuda ei ole, sest ta on sellel hetkel peremehetu vara. Kui uluk on autolt matsu saanud, muutub ta aga selle jahiterritooriumi valdaja omandiks. Nii kui sa auto ette jäänud looma auto pakiruumi viskad, oled seaduse silmis salakütt. Sama lugu on kaudselt ka antud maaomanikuga!? Teed tara, tõestad, et soovis autoga paarituda, elimineerid loomakese oled salakütt!? Lahe, kas pole!?
Tead, Kellapoiss, paljud jahimehed saavad ka ise aru et olukord on veidi absurdne. Aga on ka neid, kes arvavad, et jahimehed peaks üleüldse, no vähemalt laupäeval ja pühapäeval, kogu riiki valitsema.

Aga ozz on selle toreda olukorra ikka väga toredasti kokku võtnud
Teemast siis: soovituseks suvemaja omanikele saab ikka olla vaid aed. See, et sead aeda sisse murravad, olgu see siis lippaed või võrkaed, juhtub ikka väga harva. Noh, kui aias just kartulikuhil või midagi muud, siis võibolla murravad ka. Aga niisama, ei. Olen vaadanud Läänemaal neid metsades ja rannas olevaid suvemajasid - ei ole ma veel kohanud aiaga majakest, kus sead aia sees maa üles tõngunud. Ma ei väida, et see 100% alati nii jääb, aga ilmset 97% küll. Mis ta sinna aeda peaks nii väga tahtma kui jahimeeste söödakohti ja ka looduslikku sööta ikka kõikjal küllaga. Lisaks veel viljapõllud suvel ja sügisel.
Aga diisli lõhn, nagu eelpool juba ka mainitud, ei oma absoluutselt mingit hirmutavat efekti. Kui just vilja üle kallad, siis nad lihtsalt seda ei söö. Ilmselt on vastiku maitsega

. Ja igasugused lõhnapreparaadid, valgustamised ja muusika mängimised omavad vaid väga üürikest hirmutavat mõju.
Kes tahab ilusat muru, kartulit ja muud seesugust, see ehitagu aed - sedasi olen ise teinud ja soovitan ka teistele! Jahimehi ja sigu võib küll enese rahustamiseks süüdistada, aga lõpuks tuleb ikka aed ehitada. Miks? Sest aiast on kasu! Ja miks siis mitte viimasest kohe alustada!