Mina ütleksin, et on küll tõhus vahend. Neil õhtutel kui sääski oli vähem, oli toime ikka kohe päris hea. Praktiliselt jäeti mind seal puki otsas kohe täitsa rahule.
Eile õhtul läksin jälle nisupõllu ja niidetud heinamaa piirile siga passima. Kuna peremees oli niidetud põllult heinarullid ära vedanud, siis ei jäänud muud üle kui heita nisu äärde pikali. Ja see, mis minu ümber toimus, oli hullumaja. Sääski hetkelt nii palju, et ei saanud püssi laadida. Sõna otseses mõttes olid suu ja silmad sääski paksult täis. Otsisin siis kähku Ben`si välja ja ise mõtlesin, et nüüd on õige hetk seda vahendit kohe täiega testida. Pihustasin teist siis sõrmeotstele ja määrisin näo, kõrvad, kaela ja käed kokku. Tulemuseks oli see, et . . . mõjus!

10-et tundi pole senini vaja läinud. Seega ei oska ka öelda, kuidas Ben`si toime peale 3 tunnist passimist vähenema hakkab. Aga vähemalt see kolm tundi, mis ma sääski peletada tahtsin - selle kolme tunni jooksul oli Bens täiesti oma ülesannete kõrgusel. Ja kui nüüd võrrelda igasuguseid lõhnastatud vahendeid Ben`siga, nagu Autan ja Off ja ma ei tea mis veel, siis tundub Bens neist ikka veidi üle olevat küll - nii toime kohapealt kui ka mittehaisemise kohapealt.
Aga mis minule meeldiks, oleks see, et see vahend oleks rulliga pudelis. Tegemist ikka väga sellise õlika vedelikuga ja kui teda otse nahale pihustada, siis on vahendi kulu mõttetult suur ja näole ikka otse ei pihusta ka. Kui jälle sõrmeotstele pihustada, siis on pärast käed selle õliga koos. Pühin küll tavaliselt mingi salvrätiga sõrmed pärast üle, aga ikka on vastik võileiba süüa - päris tugev ebameeldiv maitse kandub sinna üle. Ja püss muutub ka käes libedaks.
Vot sellised kogemused siis Ben`sist.