BM
peepk kirjutas:Mardil õigus,ongi eht eestlaslik suhtumine ja leidke üks mees kes ei tahaks odavamalt saada kui selleks võimalus on ,mina küll tahaks ja ei häbene küsida sest leian et nii mõnegi asja hind on tänu edasimüüjatele -vahendajatele ikka kallis ja eriti praegu kus kogu majandus kolinal kukub ja kellelgi pole raha loopida,vaielge vastu kui tahate .Saan ka Mardist aru ja pean temast lugu sest olen tema äri külastanud ja ainult kiidusõnad ,miskit isiklikku pole ja vast ei hakka ainult selle 100 kuuli pärast tõesti kaugele sõitma,sest veel pole tootmiseks läinud ja minu püssi cal kuule nad niipea kah tegema ei hakka.Hetkel ei vajagi sest piisav varu olemas mis enne masu sai soetatud.Ja kui elaks Viljandi küle all, küll astuks vast üle nädala korraks läbi,selja keeramisest pole juttugi sest ostja vajab kaupmeest ja vastupidi,pole ühte kaob ka teisel mõte.
andrus kirjutas:
Vat selle "alega" on kah nii nagu on.Kas sa toidupoes kah saia pealt alet küsid??
Mina ei küsi.Ja pealegi miks peaks müüja üldse mulle seda tegema.Kes ma olen??
Jah tõesti suurema ostu puhul pakub müüja ise seda hea tahte märgiks.Või kui olen tõesti väga sage klient.Aga astub mingi vend uksest sisse ostab 500.- eest ja nõuab alet.MIKS PEAKS??
Tundub hind kallis..........OK võetakse toote hinda alla ja siis mõne ajapärast tundub ikka kallis.Lõpuks on teema selline,et müüja peab peale maksma ,et keegi midagi ostaks.
kakuke kirjutas:Kuulge, jutt selles teemas käib ikka kodumaiste kuulide kohta, aga teie räägite juba kallitest hindadest (mida tegelt teada veel pole) ja kehvast ärikultuurist. Ma küll kedagi enne sündimist maha ei mataks.