Väike koer ja lai suusk on praegu tegija .Nendest vene laudadest oleks isegi väga huvitatud.15 cm on ikka hea laius.Mul on praegu sama laiad haavalauast,kahe soonega,üle viiekümne aasta vanad suusad.Nad on mind hästi teeninud aga nende aeg hakkab ümber saama.90-100 EUR-iga oleks kohe nõus kaupa tegema.Koos rihmadega muidugi(need polnud seal lehel ka eriti kirved).Huvitav,miks ei ole meie jahipoodides korralikke jahisuuski müüa .Selliste talvedega oleks see ju päris minev kaup.
Ja nii palju teile infoks,et inimene saaks juba reedel või esmaspäeval teile suusad poest ära osta. Ja mu teada on selle inimese kaudu võimalik kõike muudki saada Peterburi poodidest.
Seega KALLID KODANIKUD kiirustage. KOntaktid on .......
Ei tule see plast lahti midagi ,mul kohalik toodang laiad plastid,käigus kümmekond aastat ja kõik ok.Plastil see hea omadus,et pole eriti määrida vaja,libiseb niisama kah.
hundikütt kirjutas:Ei tule see plast lahti midagi ,mul kohalik toodang laiad plastid,käigus kümmekond aastat ja kõik ok.Plastil see hea omadus,et pole eriti määrida vaja,libiseb niisama kah.
Plast tuleb lahti! meil sektsioon ostis see talv 2 paari ja mõlemal on plastik lahti, ühel rohkem teisel vähem. Ilmselt ei kannata nad erilist painutamist. Kuid jahisuusk võiks olla ka metsas liikumisele mõeldud, mitte sihi peal sõitmiseks.