Kirp võttis sõnad suust. Ka minu tähelepanek on selline, et 15 gr kuuliga on tagasilöök kuidagi äkkilisem kui 18 gr. Proovisin ka 30-06 11 gr kuuliga. Püss oli küll Tikka aga tundus olevat sama minu 9,3-ga. Tea kas ise nii tuim elukas

, et ei tee vahet. Sama ka 12 cal sileraudsega.
Kui võtta peale 9,3-e aga kätte näiteks 6,5 10,1 gr, siis tundub viimane tõesti nagu õhukas olevat
Kui Kuldi poolt mainitud medali teist poolt mainida, siis mina isiklikult neid ei oskagi enda puhul välja tuua. Kui just asjaolu, et tiiru temaga minnes hakkab rahakotile ja seejärel kindlasti ka õlale

Ise olen tiirus järjest ära lasknud korraga 30 pauku kui relva ostsin- erineva moona katsetuseks ja optika kontrolliks. Muidu on tiirus

22LR ja kui vaja miskit katset või võistlust läbi teha, siis aitab 6,5-st küll
9,3-ga aga "õngitseda" ei ole proovinud- selleks teised kaliibrid. Minul on 9,3 ostetud ajujahi ja puki relvaks, kus enamjaolt ei pea laskma isegi 100-lt meetrilt. Ja toimib väga kenasti. Oma aeglase ning raske kuuli lennuga tundub palju vähem lõhkuvat, kui kerge ja kiire kuuliga. Loomulikult oleneb palju ka kuuli ehitusest ja tabamiskohast. Kokkuvõttes arvan, et iga mees valib endale mida soovib

ja teiste cal valikuid mina maha tegema ei hakka- kui mulle ei meeldi, siis ma endale lihtsalt toda ei osta