hallivatimees kirjutas:
19 aastasel inimesel peaks ikka mingi mõistus juba peas olema. Eestist minemajooksjad põhjendavad pidevalt seda sellega kui lollid ja halvad eestlased on, samas nad ei taju et nendesarnaseid luusereid kes isegi kodus hakkama ei saa ei oota ka mujal mitte keegi...
Sa ei tunnegi mind ja tuled mulle siin loengut pidama. Ma hakkasin 5e aastaselt ühe mehega meil maja ehitama. Kui olin 10 siis sai mu tuba valmis. Olen 18 hektarit metsa ise üles töötanud isa abiga. 11 aastaselt saime sõpradega auto ja hakkasin radasid lihvima. 16 aastaselt läksin Tartusse gümnaasiumisse õppima. Tegin Eesti kõige suuema kooli kõige parema geograafia eksami. Sain maaülikooli metsamajandusse 173est 3ndana sisse. 12selt vist võitsin võrumaa lauluvõistluse ansambliga ja käisime ka Tallinnas võistlemas. Mul oli kursuse sügissemestri tulemustes üks parimatest keskmine hinne kuigi eriti loengutes ei käinud. Tegin kõik eksamid vist ainukesena esimese korraga ära. 3 nädalat tagasi ostsin auto vahetasin üksi mootori, käigukasti, tagumise rattalaagri, esimese stabikakummi, tuled, stange, radika, võtsin interjöri välja, tegin originaalraadio korda jne..... 14 aastaselt istutasin 1200 maarjakaske ja ehitasin isaga aia ümber, olen müünud igal aastal peaaegu 100 rummi küttepuid mis olen ise lõiganud ja metsast välja vedanud. Hakkasin 12 selt ise metsast traktoriga puid välja vedama. 16 aastaselt hakkasin rattavõistlustel käima ja olen tulnud Võrumaa meistrivõistlustel 3ndaks. Pole autoga kunagi kraavis käinud ega politseilt trahvi saanud. Pole rikkunud seaduseid ega teinud pättusi. Teen ise endale süüa tavaliselt. Hoian 3 pukialusel koos sõpradega sööta peal. Esimesel jahihooajal jäi minu hingele 4 kopra, 2 kitse, kähriku, rebase ja sea elu. Olen 2 korda läbinud Tartu rattamaratoni alla 4 tunni. Ennem kui midagi ütlema tuled võiks inimesest midagi teada kah........[/quote]
Puudu jäi vaid fakt ,millal poiss püssti pissima hakkas

Nii naljakad jutud tuleks eraldi säilitada