aadu kadakas kirjutas:Saapaid ei eelista pika ja liigniiske välitööpäeva puhul, sest ikkagi liguneb lõpuks läbi ning kuivatamine seda raskem....Ja mida vingem saabas oma mitmekihiliste süsteemidega, seda raskem kuivatada. ...Aga jah, kummikuid on mitu paari ning... lisapaar sokke alati autos...
seepärast eelistan lihtsat ilma voodrita nahksaabast, mis ööga enam-vähem ära taheneb, paksud sokid alati vahetuseks ja käib küll.
Saapa läbiligunemine on selline suhteline, ta ikka hingab ja jalg on noh natuke niiske, aga seista käia kannatab, Kui kummik esimese tunni järel higist jalas lirtsub, siis see tunne on kordades ebameeldivam ja nii kui seisma jääd nii jalad külmetavad.
Kui pole sellist lihtsalt vees seismist plaanis, siis alati nahksaapad, ka kobrate üleujutatud luhad on mättaid pidi ja kogu sääre pikkuses vette astudes ületatud vene sõjaväe nahksaabastega.
Ja kui jalg saapas märjaks saab, siis kuivad sokid jalga ja saapaga kannatab edasi toimetada.
Mul kuivatamiseks tegelt olemas vene ajast sellised jalalaba-kujulised spiraalid, saabas ei vaju kokku ka. Aga kardan ka nende poolt liigset kuuma tulevat ja kasutanud olen ainult tänavakingade puhul, kus niikuinii vettpidavust ei ole. Saapad olen ikka pannud ahju lähedale põrandale või siis "lesole" mingite vahepakkude peale, et otsene kuumus ei mõjutaks. Aga tolmuimeja

tuleks ära proovida