Nuga
Re: Nuga
pano kirjutas:Minu meelest pole selles midagi halba ,et inimene hakkamist täis on. Las küsib ja saab vastuseid eks nii peabki õppima. Pärast saab veel mingi lollusega hakkama kuna ei julgenud küsida.
Õige jutt - las noor küsib. Enne peaks aga noor natuke koolis käima ja kirjutamise selgemaks õppima, selline tekst nagu eelnavalt kirjas muu nime kui "plähmerdamine" ei kannata.
Kui kirjavärk kohe kribades üle jõu käib, siis võib oma mõtteid ju natuke lihtsamate sõnadega ja läbi mõeldes-üle lugedes üles tähendada.
Pildilt oli kohe aru saada, et "hirvemaovõtuteraga" tegu. Kui mõne meistri käest nõu saada, võib mõni järgmine puss päris asjalik olla.
-
Ei leia mitte , vöi jääb asi kahe silmavahele , aga kuhu ma vöiks oma ühest teises noast teema teha ???
-
EI!Seega vöin siia oma teise noa pilte ka panna?
Mis te sellest noast vahite, neid foorumis siin na''htud palju, ilusaid ja va''hem ilusaid. Vaadake parem tuppe, neid siin olnud ka vanadelt tegijatelt lausa nilbeid,a'la ranitsast tehtud, Sellel tagasihoidlikul pildil tundub see tupp suht viisakas olema.
P.S Kui vaja saan noameistrile saata paari kilo jagu tera materjali,millest nii mo''nedki noad teinud kasutaja 22lr. Et ikka ka''sito'o' areneks ja nugasid ei tehtaks plekist.
P.S Kui vaja saan noameistrile saata paari kilo jagu tera materjali,millest nii mo''nedki noad teinud kasutaja 22lr. Et ikka ka''sito'o' areneks ja nugasid ei tehtaks plekist.
Vallo, see on Mora jahinoa tupp http://www.moraofsweden.se/index.php?cid=320&ssel=14
Tormis kirjutas:Vallo, see on Mora jahinoa tupp http://www.moraofsweden.se/index.php?cid=320&ssel=14
Tõsi ka või ?

BM
Nujah, ikka tuppe ja tupest välja. Mis ma lihtne maapoiss sellest asjast ikka tean. Aga niimoodu ennast võõraste sulgedega ehtida ei ole küll ilus. Tundub et siis ikkagi laialtlevinud käsitöönduslikud tuped ongi ranitsakvaliteedis, mõnede väga ilusate eranditega loomulikult.