Seakaamera
Re: Seakaamera
Kes nüüd kellele valetab selle kaamera asukoha kohta?Üks väidab Porkuni teine Jaanioja.Mis moodi sai see kaamera järsku Jaaniojalt Porkunisse???
jahismurf
Üks kaamera on Jaaniojal mms://tv.eenet.ee/jaanioja ja teine on ... ehk siis ''metsakaamera 2'' on praegu asjaolude selgumiseni ilmselt suletud
Aga Jaanioja kaamera ümbruses sellist ''kõva jahti'' pole kuulda olnud, küll on aga kuulda Porkuni kandist asju, mis vajavad lähemat ja põhjalikumat selgitamist/selgust
(ka mujalt Lääne-Virumaalt)
Huvitav saaga - kas sain siit eelnevast jutust kätte ühe kadunud pusletüki, selgub üpris varsti
Ma
et see ''laul meil ükskord korda läeks'' ...

Aga Jaanioja kaamera ümbruses sellist ''kõva jahti'' pole kuulda olnud, küll on aga kuulda Porkuni kandist asju, mis vajavad lähemat ja põhjalikumat selgitamist/selgust

Huvitav saaga - kas sain siit eelnevast jutust kätte ühe kadunud pusletüki, selgub üpris varsti

Ma

Viimati muutis Ain Aavik, P Veebr 28, 2010 10:06 pm, muudetud 1 kord kokku.
Mida rohkem olen inimeste loomust tundma õppinud, seda rohkem kuulub mu poolehoid metsale ja metsaelanikele.
Metsakaamera2 Looduskalendris oli Porkuni lähedal(see on fakt).
Kokku siiski 3 kaamerat:
1.Tartumaal
2.oli Porkuni lähedal
3.Jaanioja
1.Tartumaal
2.oli Porkuni lähedal
3.Jaanioja
-
Ei oskagi muud kosta kui seakaamera nr.2 ümbruses on maaomanikel tugev valulävi
.

AH MINGE METSA!!!
Seakaamera2 kenasti töös ja sead nigu sipelgad siblivad ringi.
Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
kakuke kirjutas:Seakaamera2 kenasti töös ja sead nigu sipelgad siblivad ringi.
Vaatasin täna huvipärast neid kaamera pilte ja see siga2 on juba muutunud Elistvere

Kella 5 ajal kui vilja poetas, siis ei läinudki kaugemale, jõllitasid seal samas võsa all.
Tagasi jah ja sigu nagu putru. 

Ei no sead alluvad päris hästi kodustamisele, kell 17.47 seakaamera 2-s üks mees toetab vastu käru ja sead muudkui tulevad söömisega lähemale 

Pole looma, pole probleemi!
EI noh peris hullud kohe.
Jaht on kunst kus padrunitega ei koonerdata ja vange ei võeta.
See küll mingi uudis enam pole,igapäev sama asi.Ats kirjutas:Ei no sead alluvad päris hästi kodustamisele, kell 17.47 seakaamera 2-s üks mees toetab vastu käru ja sead muudkui tulevad söömisega lähemale

mingi kaamera alt lugesin, et kaamera juures ei ole sigu kütitud 15 aastat
.
Kas nüüd ajan midagi segi, enam ei leia seda teksti. Kui tõsi siis ju tegemist pmt kodustatud metssigadega

Kas nüüd ajan midagi segi, enam ei leia seda teksti. Kui tõsi siis ju tegemist pmt kodustatud metssigadega
duo on parem
Päris nii see ka pole, ümbruskonnas on jahti peetud koguaeg .Konkreetselt sellelt söödalt ei ole ametlikult sigu lastud.
Kindlasti on palju seltse, kus on söödad kust looma ei lasta.Iseenesest pole seal midagi imelikku,aga see sigade uputus on seal puhtalt sellest, et sööki loobitakse sinna ette ikka tonnidega.Arvan et ma saaks kogu hooaja sellega hakkama, mis neil kulub nädalaga.duma kirjutas:mingi kaamera alt lugesin, et kaamera juures ei ole sigu kütitud 15 aastat.