Tehnohooldus :)
Re: Tehnohooldus :)
Mitu tolli su monitor on või pigem, mis resolutsioon sul on? Mul on 17 tolli monitor ja 1024*768 resolutsioon ja mul mahub ilusti.
Monitore on küljes kohe mitu, st läpakal on 13" ja küljes on 17" ja reso on kõikse väiksem 800x600, mu silmanägemine suurema resoga kirbukirja ei seleta (ka fondi suurus on alati largest.)
Aga kõik teised lehed mahuvad ära, ka foorumid. Selline olukord oli muidu siis, kui keegi oli suurema pildi posti sisse pannud, mis akna laiaks venitas, aga nüüd on nii kogu aeg, kui loed postide veergu, siis autorit jt ei näe jne
Aga kõik teised lehed mahuvad ära, ka foorumid. Selline olukord oli muidu siis, kui keegi oli suurema pildi posti sisse pannud, mis akna laiaks venitas, aga nüüd on nii kogu aeg, kui loed postide veergu, siis autorit jt ei näe jne
Jaht on kunst, mis nõuab ohvreid!
Aga pane resolutsioon 1024*768 ja siis hoia all klaviatuuri nuppu ctrl ning samal ajal keera hiire rullikut allapoole, siis muutub tekst jms suuremaks ning peaks leht ära mahtuma ühes tükis.
tänud Mart, ma sain oma nupu nüüd
ja usun, et paljud teised ka 

Vegetarian is an old indian word for bad hunter.
Nüüd on asi nii kaugel, et tuleb peale iga postituse lugemist ka ennast kohe sisse logida.
Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
kakuke kirjutas:Nüüd on asi nii kaugel, et tuleb peale iga postituse lugemist ka ennast kohe sisse logida.
Lihtsalt infoks, mul pole uue foorumiga veel mitte ühte probleemi olnud

Lihtsalt hulluks ajab see uus värk
.Relvades panin ühe sõnaga puusse aga mingit parandamise võimalust pole.Laseb ainult teemadele vastata.Kuidas jutukasse saab
müstika.

tony kirjutas:Lihtsalt hulluks ajab see uus värk.Relvades panin ühe sõnaga puusse aga mingit parandamise võimalust pole.Laseb ainult teemadele vastata.Kuidas jutukasse saab
müstika.
Ma küll saan parandada. Postitusel üleval paremas nurgas on sõna "muuda" ja sealt siis. Jutukasse saab ülevalt ju

http://beta.album.ee/antilaht
jutukasse saad ülevalt kastist vaata sõna JÄÄGER alla ,kui ma nüüd õigesti Sinust aru sain et seda mõtled.
Nii see peaks olema aga vot ei ole või siis peksab mul arvuti sogast.
minul näitab et oled jutukas sees juba
no eile puudus enamusel jutuka nupp, aga täna minul täitsa olemas 

Vegetarian is an old indian word for bad hunter.
gunnar kirjutas:kakuke kirjutas:Nüüd on asi nii kaugel, et tuleb peale iga postituse lugemist ka ennast kohe sisse logida.
Lihtsalt infoks, mul pole uue foorumiga veel mitte ühte probleemi olnudKas see just sul tuju paremaks teeb. Kasutan siin Firefoxi ja Linuxit.
Nujah, firefoxi kasutan ise ka kodus, aga linux´ini on väga pikk tee minu jaoks veel.
Tuju vist ei paranenud jah.

Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
Minul on selline nali,et panin eile automaatse sisselogimise peale ja mis ime,täna polnud vaja enam sisse logida ja ka välja pole enam peksnud? 

noorus on ilus aeg
Milles asi?Peale postituse lisamist ei lase avalehele tagasi.Kui vajutan foorumi nuppu siis avab uue lehe ja vaja uuesti sisse logida ning peale postitust jälle sama...