Andrus Michelis kirjutas:https://www.google.com/search?newwindow=1&rlz=1C1NDCM_etEE755EE755&q=karukeel&tbm=isch&source=univ&sa=X&ved=2ahUKEwi2lK2iz_LgAhVopYsKHQ1_CRwQsAR6BAgCEAE&biw=1440&bih=757
Algul jämedam pärast peenem. Mul pole seda kotti käepärast, kus kabahoolduskraami hoian aga mälu järgi usun, et mul on seal lifimistarvikuid 5....6 fraktsioonis.
Välek kirjutas:Lakk tundub külm, lisaks libe ja eeldab stabiilset hoolitsust hea välimuse eest, nagu valget värvi sõidumasin. Tiit R, õlitamisele eelnevalt peab lakk olema eemaldatud, mitte matistatud. Lakk on nagu plastmass, mille kiht ei lase õlil puiduni jõuda.
Mina rääkisin omaarust hetkel lakipinna uuendamisest, ehk vana lakk tuhmiks ja uus peale, kui on tahtmine lakkida. Kui on tahtmine õlitada, siis loomulikult lakk puiduni maha nühkida, et õli ka puiduni jõuaks. Sry, kui end selle matistamisega valesti väljendasin.
Küsimus selline kui soovin karukeelega üle käia kaba siis kas peab olema trelli otsas või saab ka teha käsitsi karukeelega üle? Et lõpptulemus jääks ilus läikiv ja sile.
Viimati muutis Pisike, P Mär 10, 2019 7:25 pm, muudetud 1 kord kokku.
Kas teile ei tundu,et see kolm lehekülge keerab juba huumoriks.Jäänud on veel küsida,kas karukeel panna akutrelli otsa või võib ka juhtmega riista kasutada Tõstamaa vanasõna:Küsija suu pihta ei lööda........kui ta just väga palju ei küsi!
sooviku kirjutas::lol: Kas teile ei tundu,et see kolm lehekülge keerab juba huumoriks.Jäänud on veel küsida,kas karukeel panna akutrelli otsa või võib ka juhtmega riista kasutada Tõstamaa vanasõna:Küsija suu pihta ei lööda........kui ta just väga palju ei küsi!
Ei no vabandan ,et teen seda esimest korda ja küsin nõu ,et saada võimalikult ilus tulemus.
Ega kõiki asju ette saa seletada, töö käigus selgub, mis võiks järgmiseks teha. Ja kui karukeel liiga karvane oli,siis lõpuks enne õlitamist lased 240 või peenema liivakaga üle. Ja lihvimine ning õlitamine ikka kuivale puidule. Aga mine ja hakka toimetama, muidu ei saa hooaja lõpuks valmis.
Pisike kirjutas:Küsimus selline kui soovin karukeelega üle käia kaba siis kas peab olema trelli otsas või saab ka teha käsitsi karukeelega üle? Et lõpptulemus jääks ilus läikiv ja sile.
Kõige parema tulemuse saad ,kui karukoopasse viid!
Pisike kirjutas:Küsimus selline kui soovin karukeelega üle käia kaba siis kas peab olema trelli otsas või saab ka teha käsitsi karukeelega üle? Et lõpptulemus jääks ilus läikiv ja sile.
Kõige parema tulemuse saad ,kui karukoopasse viid!
Ahto, ma vaidlen vastu, kõikse parema tulemus tuleb ikka siis kui metsas karul hinge välja lased, siis kiirelt veel sooja keele suust rebid ja vot kui selle keelega siis kaba üle nühid vat siis on see kõikse parem viimistlus
Variant oleks ka olemasolevast kabast tükk välja lõigata ja teha reguleeritavaks. Sõber laskis nii teha ja täitsa normaalne tuli. Mäletamist mööda tehti see tal vist Tallinnas Küti äris.