Nii, ma siis ka lõpuks metsast tagasi. Karvasega jätkasime seal nõks jahti veel. Kõigepealt tänud kohale tulijatele. Seltskond, nagu eelminegi kord, oli super. Ilmaga täpselt sama lugu (Ilmataat tundub päris muhe mees olevat). Nagu selliste üritustega on, kui liha tahta, siis tuleb minna jahile üksi, kaksi, või teha ajujaht. See mõlkus küll mõttes, aga jätsime ära

Püssi teemal oligi nii, et 1 kobras langes, ja minu lootusele, et ka tulevastel päevadel mõni lastakse, sai esimene jaht tehtud nii, et kui kobras käes, siis sööma. Kopraid igatahes oli lademetes ja ma halva võõrustajana lasin selle esimese ise ära. Urust püügi teema oli tõesti fantastiline, Andresele ja Kustile suurimad tänud. Viimane sai ikka kõvasti kakkuda kobrastelt... need osutusid ikka väga pesalembelisteks (nu, kui ikka 20 meest pesa peal, siis paras jama), aga äge oli ikkagi. Sellest ka mõned päris head videklipid (Kuldi kätetööna siis).
Viktoriini ja ettekande teemal oli nii, et kuna aktsiooni oli kõvasti ning laupäeva õhtuks väsimus murdmas, siis läks käiku esialgne Aivari ettepanek, loosida esikoht välja. Tegin selle pühapäeval ära (auhind oli ju olemas), võitjaks siis Vkx, kellel loodetavasti 3M sääsekreemist abi. Ettekannet ei jaksanud ka enam pidada, aga sellest miskit ei juhtunud (kui keegi soovib, ning omab kohta, kuhu saata 11 mega jagu Laanetu raamatut, siis võin seda teha, igati hariv.
Paate ka välja ei kougitud. Sama teema, oli ka ilma nendeta tegevust küll.
Pühapäev oli täiesti rahulik päev kobrastele, neid nähti küll... või märgati (nagu eelmistel päevadelgi), aga keegi pauku ei teinud, hommikuga oli nii, et jahti jõudsid üksikud, väsimus murdis mehi nagu loogu. (Isegi kukkusin pärast hetkest ülevalolekut põmpsti voodisse tagasi). Raudadega ei saadud ka kedagi. Kuiv on, ja kobras ei liigu eriti rauapüügiks sobivates kohtades.
Õhtul vedasin siis lõpuks ka puki vee äärde. Alguses sinna kus ma kopra lasin, aga vastaskallas. Koprad olid kõik mujal, aga nagu ikka, olid. Hommikul magasin jälle, aga 8.10 oli üleval, läksin vete äärde, ei kedagi. Tassisin siis puk kanali äärde (mitte just eriti vaikselt) ja istusin maha, silm vajus kinni ja ära ei viitsinud minna. Kell oli juba 9.40 kui kobrast välja ilmus, suht kaugele, aga pärast pauku jäi siputama ja siis käisin jällegi **** vees ning andsin talle nuga. Kaal oli 20,6 kilo, suuruselt nõks väiksem kui urust saadud (see siis lahendab küsimuse, kas urgudest sadud loomad kaalusid alla või üle 20ne kilo). Õhtul oli seal jällegi vaikus, koprad olid siis kõik seal kus pukk oli eelmisel õhtul olnud. Hommikul istusin jällegi kanali ääres ja 1 poega tuli välja (ahjaa, tabatud loom oli emanem urgudest saime isaseid, ja huvitav oli see, et samast pesast saime 2 isast, ja kolmanda looma siis kraavikaldalt, urust). Pojaga läks siis nii, et see oli ka suht kaugel, aga erinevalt eelmisest loomast, tema ujus eemale. Võtsin natuke ette ja haavlivihk natuke ette ka tabas. St, loom lasi jalga. Ei teagi miks ta lasu ajal peatus, aga seda ta tegi. Vot, ja selle paiga jätan selleks korraks rahule.
Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...