sammal.habe kirjutas:ladiseva paduka vastu goretex ikka ei aita, niiskus tuleb läbi nii ehk teisiti. olen proovinud nii purjetamis- kui militaarriietega.
Neid tex-e on ka igat sorti,ühed rohkem vettpidavamad,teised jälle rohkem hingavad,paistab,et kõike head korraga ei saa või lihtsalt pole sattunud nägema.Goretex tegi selliseid huvitavaid demo katseid,et lasi kanga vett täis no nii paarsada liitrit või oli rohkemgi ja siis pidas kangas vett,nii et tilkagi ei lasknud läbi ja teistpidi jälle lasti aur sisse ja see jällegi pahinal kotist välja.Oma kogemustest niipalju,et alusriietus peab ka niiskust (higi) välja juhtima,siis tore,aga kui paned fliisi alla,siis asi ...
Otsisin ka aluspesu ikka õige pikalt ja lõpuks sain spordipoest ja töötavad suurepäraselt.Aa sellega on ikka nii,et ringi trampides võtab ikka naha märjaks,aga kui paigale jääd kuivad kiirelt ära.Kui mingit tex-i kasutad võid kindel olla,et ajus aluspüksteni märjaks ei saa,nagu ise olen mitmeid korrad kogenud.Ja nende texidega ka veel see lugu,et kas nad oksa peavad,goretex püksid on mul ühest materjalist ja neil juba (üks hooaeg) tillukesed augud sees,jope aga peab väga hästi vastu,ei haagi oksi taha ega sodi külge ja pesta pole vajagi,mustus sisse ei imandu, viimasel jahil pesin seljast võtmata ojas pasa pealt maha,tekkis selline jahe ,aga mitte niiske tunne ja kümme minutit hiljem juba norm.Nii nende asjadega on,katsetama peab,kaupmees müüb sulle heameelega kõike,peaasi,et ostaksid ja palju nad neid ise praktikas kasutanud on