Mul ka käidud,kuigi asi osutus mõtetuks tormamiseks

Nimelt algas laupäeva hommik sadamas üllatusega,et meile proneeritud laev ei väljunud ja üle noatera pääsesime teisele laevale.Seega oli meie ajakava niin sassis,et messule jäi aega napp kolm tundi ,sest ka õhtune laev pronniti ümber varasemale.Kuna kohale pääsemine bussiga võttis rahva rohkuse tõttu ka palju aega,siis oligi asi üsna mõtetu ,vähemalt neile kes esimest korda messul ja ei teadnud täpselt kus ja mida pakutakse.Minul ei olnud selle napi aja jooksul aega isegi kaamerat kotist välja võtta.Nii mõndagi asja oleks tahtnud katsuda/uurida ,aga aega selleks lihtsalt polnud.Tiir sai peale tehtud ,aga arvatavasti päris kõikjale ei jõudnudki!
Jama oli see ,et paljud jahitarbed olid ainult eksponaatidena ja neid kohapeal ei müüdud.Lootsime sõbraga osta nii sütikuid ,kui rohtu ,aga nendega seal kauplemisluba polnud kellegil.Kuule küll mõningalmääral müüdi aga vähe.Sõber lootis ka muretseda korraliku püssirohu dosaatori ,kuid ka see polnud võimalik ,kuna ühes kohas oli ainult näidis komplekt ja teisal müüdi ainult tervet laadimis komplekti. Mida tõesti paistis olema oli riided ja noad,aga need mind eriti sügavalt ei huvitanud. Peab ütlema ,et jahitarvete hinnad olid ka küllalt soolased. Näiteks see KAKUKESE otsitud kliki padrun oli küll olemas (222 REM),aga maksis minu mäletamist mööda vist 19 euri.Mulle toodi soomest 120 -ne kroonu eest.Kuna meil siin ka tiirus paugutamisega probleeme ,siis jäid silma ka summutid.Endal püssil toru otsas kompensaator seega keere olemas,muidugi ei tea,kas oleks sobinud? Mehed igaljuhul väitsid ,et saab kasutada igasuguse moonaga ja kestab vähemalt 10000 pauku-hind aga ka minujaoks kallis,280 EUR-i
Ühesõnaga jahitarbeid pole mõtet vist sinna otsima minna,arvatavasti poest saab odavamalt.Kuna meil ei jäänud aega ka lihtsalt kõige selle värgi näperdamiseks oli meie sõit küll kahjuks üsna mõtetu. Naersime Puukoiga ,et sama värk ,nagu oleks Võrust Tartusse kusel käinud.Mina igaljuhul sinna enam ei kipu!
Kivi kotti!