tony kirjutas:Kuule Jack,millist mudelit omad?Omal neli paari Meindleid kodus aga ükski ei pea igavesti vett kinni.
Oman Meindli Air Revolution (vist kirjutati nii

tony kirjutas:Kuule Jack,millist mudelit omad?Omal neli paari Meindleid kodus aga ükski ei pea igavesti vett kinni.
robi1 kirjutas:Olen nüüd enda ostetud Tucklandis pettund,parem saabas vett ei pea.Mõtlesin et ostan uued saapad,aga vaadates jahi poest saabaste hindu hakkas rahast nati kahju.Mõte siis selline, et Salomon matkasaapad ca 2000 eek odavamad kui Meindl või mingi muu selline.Millegi pärast tundub et Salomon mõistlikum valik,parandage mind kui eksin!!
Jah, mul vene kroonu saapad üle 10 aasta olnud jalas kõik jahipäevad kus 10-15 külmakraadist vähem, see teeb ka võrreldavalt oma 5-6 aastat igapäevast kandmist ja ei mingit õmblemist, ainult paelaaukude ümber olevaid metallrõngaid on osa Jorr välja vahetanud ... need muidugist ilma goreta. Aga mingi 5 aastat peaks ikka iga saabas vastu pidama, muidu on see ju päris p...sk.joosep kirjutas:Minu kogemus on Samelini saabastega. Hakkasin rehkendama, aga ei tule meelde, kas 5. või 6. talv läheb, iga päev jalas. Paar korda on pidanud külgede pealt õmblema, muidu on nagu uued...