kas ZOS või Veber
Just sa täna arutatud, et selline odavate optikate lugu paras loterii. Mul õnnestus ühe Bushnelliga päris heasti (tegelikult tegi selle õnnestunud ostu kunagi Kakukene). On teda krutitud ja alati püsima jäänud, pauke ka omajagu tehtud (ma loodan, et mõni tuhat tuleb ära, arvet pidanud pole). Üllatav on see, et hämaras on pilt päris hea, ja ka see on üllatav, et kui mõni 2-3 korda kallima optikaga otsustab pimeduse tõttu jahti lõpetada, siis oleks omal nagu valgust küll. No vot, ei jõua optikat äragi kiita
Samas, kui võtta nüüd mõni korralik optika, siis on ikka VAHE sees, kuid säästueelarveoptikana läks õnneks. Seda ka, et relv, koos optikaga, on näinud igast olukordasid ja kindlasti kloppida ka saanud.

Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...
Re:
Margo kirjutas:Kasutan zoz optikat ja siiani ei ole midagi halba öelda, hämaras näeb vägahästi, 4 - 12 x 50 valisin selle, kuna tal tolline toru. Kaliiber samuti 308
Sai siis ca 2.5 aastaga lastud ca 700-1000 lasku ja sai otsa mu Zos. Aga niikaua teenis väga hästi!
Küsi minult soodsamalt rehve!
www.rehviparadiis.eu
www.rehviparadiis.eu
Re: kas ZOS või Veber
No, aga pood kust sa selle ostsid annab ju viieaastase garantii?!
PS! kas 4-12x50 mitte 30mm kesktoruga ei ole?
PS! kas 4-12x50 mitte 30mm kesktoruga ei ole?
Garantii 2 aastat ja 30 mm toru. 3-12X50
Aga oligi aeg juba parem optika vaadata, nüüd siis lõpuks ka korralik põhjus olemas
Aga oligi aeg juba parem optika vaadata, nüüd siis lõpuks ka korralik põhjus olemas

www.rehviparadiis.eu
www.rehviparadiis.eu
Jube järjepidev jutt küll, peab mainima, kui valis 30 mm toru sellepärast, et see on tolline
BM

BM
Re: Re:
Margo kirjutas:Margo kirjutas:Kasutan zoz optikat ja siiani ei ole midagi halba öelda, hämaras näeb vägahästi, 4 - 12 x 50 valisin selle, kuna tal 30mm. Kaliiber samuti 308
Sai siis ca 2.5 aastaga lastud ca 700-1000 lasku ja sai otsa mu Zos. Aga niikaua teenis väga hästi!
Mõtlesin, et igaksjuhuks mainin, et pole sellel optikal häda midagi tegelikult. Laskja enda viga oli hoopis. Igaljuhul mitu karpi maha lastud ja ikka jookseb täpselt.

www.rehviparadiis.eu
www.rehviparadiis.eu