Mida teha kui metsead künnavad maad
Re: Mida teha kui metsead künnavad maad
Näädsa,oleks Pontu ukse ees haukunud,põleks siga nii õue trügind.
Seda,et korralik koer hoiab ka metsaeluka majast ja õuest kaugemal.

Naine võib olla,koer peab olema!
Tänud komplimentide tegijatele! Tagasihoidliku inimesena pean siiski veidi piinlikkust tundma, et ironiseerimise idee mitte minult ei tulnud ja head soovitajad, kes 2-he meetrist aeda ümber krundi ja diiselkütusega määrimist jne. soovitasid tahaplaanile pidid jääma.
kaalikas kirjutas:aiast niipalju,et Jaanus Kuusikul lasi siga hiljuti seaaiast jalga just nimelt üle aia ja aia kõrgus on tal 1,5 meetrit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aga 3aasta jooksul pole ükski siga väljaspoolt sisse saanud,ka sel perioodil kui emis indles.
Kas kehv emis,või hea kult seespool aeda?
noorus on ilus aeg
Kult oli tubli.
jah....mida teha.....hea küsimus.....mul on veel kaks head küsimust
....mida teha kui vihm sulle pähe sajab ja mida teha kui sääsed sind hammustavad....

kärbes kirbule!
Sarvik kirjutas:jah....mida teha.....hea küsimus.....mul on veel kaks head küsimust![]()
....mida teha kui vihm sulle pähe sajab ja mida teha kui sääsed sind hammustavad....
OFF ja vihmavari

duo on parem
OFF on saast,see sääse vastu ei aita aga vihmavari küll asjaks.
noorus on ilus aeg
Kõikse õigem on vast ikka aed ümber ehitada ja pontu aeda lahti lasta.Siis on kõik sugused elajad eemale hoitud.Ise küsimus on kuidas see suvekodus toimib kus kedagi kogu aeg ei ela.
jahismurf
Pontuga olge ettevaatlikud. Meil Võrumaal oli juhus, kus sead käisid kartulipõldu ja tubli põllumees mõtles, et paneb Pontu kuudiga põllu serva valvama. Järgmisel hommikul olid pontul soolikad väljas. 

Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
No eks aed ja lahtiselt olev koer ikka alandavad sellist riski.Selline lahendus tundub nagu selline kõige mõistlikum olema.Ja kui sul aias just hernes,maisi ja tammetõrusid lademetes ei ole vaevalt nad nüüd sisse pressima hakkavad.
jahismurf
kakuke kirjutas:Pontuga olge ettevaatlikud. Meil Võrumaal oli juhus, kus sead käisid kartulipõldu ja tubli põllumees mõtles, et paneb Pontu kuudiga põllu serva valvama. Järgmisel hommikul olid pontul soolikad väljas.
Mul oli paar aastat tagasi juhus, kus sead võtsid tsipake kartulit üles nii 30 m toaknast, laika (lahtiselt) põõnas õues, ma ei kuulnud piiksugi ...
Jaht on kunst, mis nõuab ohvreid!
sead tegid koerale kambaka? 

Vegetarian is an old indian word for bad hunter.
Õhtust.
Ärge nüüd naerma hakake aga
mu kadund sõber Saksamaal kasutas sigade vastu sellist imelikku vahendit nagu inimeste juuksed. Käis tõi neid juuksurist nädalas korra ja külvas ümber oma pisikese maisipõllu.
Ise oli ta tulemustega rahul. Kas sellest ka tegelikult abi oli ei oska ma öelda.
Lugupidamisega
Margus
Ärge nüüd naerma hakake aga
mu kadund sõber Saksamaal kasutas sigade vastu sellist imelikku vahendit nagu inimeste juuksed. Käis tõi neid juuksurist nädalas korra ja külvas ümber oma pisikese maisipõllu.
Ise oli ta tulemustega rahul. Kas sellest ka tegelikult abi oli ei oska ma öelda.
Lugupidamisega
Margus
No inimese s.tt pidi kah jutu järgi aitama. Aga suvila ümbrus täis s.ttuda??Pigem koliks ise minema.
jahismurf