Tegelikult ei ole ma seda verejälje värki kunagi lõpuni mõistnud,aga see võib olla ka ainult minu probleem.Sellised potensiaalsed äraminevad loomad on tabamuse saanud kuhugi soolestiku piirkonda ja sellise lasuga võib loom veel mitu päeva elada ja just sellise tabamuse korral jääb ka veri ruttu kinni. Saan aru ,et tabamiskohas võib uskumatuid asju leida ,mis pealiskaudsel vaatlusel märkamata jääb,aga mis saab edasi? Tavaliselt on 100-200 m pärast veri kinni ,noh leiame mingi 50-100 m tagant ühe piisa ,mida kaugemale seda vähem.Rääkimata siis veel peale öö otsa sadanud vihma.Mul tekkib küll mõte,et mida see koer siis ajab ,teie väitel ta jälge ju ei aja.

Muidugi ei taha ma väita ,et haavatud ulukit pole tarvis otsida , kindlasti tuleb seda parimaid võimalusi kasutades teha,aga samas on ka selge et praaki tuleb ikka ette,ei päästa siin ka mingid supper koerad.Teisalt lähevad ka selle supper koera oskused rooste ,kui neid pidevat ei treenita.Ei usu küll ,et ühes jahtkonnas oleks nüüd ühele spets koerale piisavalt rakendust,milleks siis nõuda selliseid asju seadusega ,kui juba enne on näha ,et need asjad ei hakka toimima.Selline nõudmine oleks pigem koerakasvatajate äriliste huvide upitamine.