tihane kirjutas:... Peaasi, et ei juhtuks taas nii, et mingi hulk inimesi hakkab avaldama arvamust seltskonna eest, kes pole neid selleks valinud ega mandaati andnud...
Lugedes selle teema eelnevaid postitusi saan mina küll aru, et on olemas aktiivne grupp inimesi, kes üritab kutsuda meid kõiki kaasa mõtlema ja oma arvamust välja ütlema meid kõiki puudutavas teemas.
Kusagilt ei loe ma välja, et keegi sooviks hakata kõigi jahimeeste nimel Erametsaliidu kombel Suurt Poliitikat tegema.
Tean oma kogemustest, kui raske on saada ka väikest rühma inimesi ühise eesmärgi nimel tegutsema, et lahendada kogu küla maaomanikke puudutav probleem. Nüüd, kui on juba näha tehtud töö tulemust ja uuendatud kraavide positiivset mõju kinnistute veereziimile, tulevad maaomanikud naerulsui ja pistavad käe pihku ja kiidavad. Ka koostöö laabub nüüd paremini. Lihtsalt eestvedajatel on tarvis piisavalt visadust ja jaksu, et see ettevõtmine kriitilisest punktist üle saada ja "hall mass" ühise jõuna liikuma saada.
Ain, MTÜ mõttel on jumet. Usun, et Paides oleks sobiv võimalus sellega alustamine läbi arutada.
MTÜ eelis on minu arust ka see, et MTÜ esindab oma liikmete arvamust ühtse seisukohana. MTÜ liikmeteks on konkreetse nime ja näoga inimesed, mitte anonüümsed foorumikasutajad.
Loodan, et Paides näeme