Pilte kordaläinud jahipäevast
Re: Pilte kordaläinud jahipäevast
Minul näitas küll ilusti.Selliseid olukordi läbi eletud küll ja küll.Tore kui keegi viitsib neid ka jäädvustada.Filmitud vist relva külge kinnitatud kaameraga 

-
Tegemist jah relvale kinnitatud kaameraga Contour HD. Seast rääkides, siis kütiliinil lasti. Pani edasi, verejälg maas. Duma pani oma koerad jäljele ja miskine 600m eemal leiti siga kuuskede alt ülesse. Seal elujõudu küllaga, ründab ja kuusikus lasta ei saanud. ja nii pea pool tundi ma arvan. Eks Duma teab täpsemalt, kaua ta seal ümber kuuskede tatsas ja võimalust otsis
Võtsin oma koerad ja jalutasin rihma otsas sinna, et kui tõesti lasta ei õnnestu, lasen oma koerad ka peale ja kontakti minnes saab sea vähemalt kätte. Ei pidanud suur siga olema. Lähemal vaatlusel selgus, et ikka päris suur ja täitsa tige.

Eilne päev siis...
☞ meie toimetused sõnas ja pildis www.salmejahiselts.ee
Reinz on abstraktse kunsti austaja piltide järgi.
Aim small, miss small!
Aga pole üldsegi paha, kui teistsugust asja sisse trehvab ja mis tegelikult hästi välja kukkunud.
Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
Mitte otseselt abstraktse, vaid pigem detailid ja vaated. Mulle abstraktsusega seonduvad lõigutud liimitud ja moonutatud pildid tegelikult. Pigem kaldun "lihtsuses on võlu" suunda 
Aga tänud heade sõnade eest!

Aga tänud heade sõnade eest!
https://reinufoto.wordpress.com/
Kõvv värk !!!
Hunting and fishing the only reasons I like to wake up early....
Kas vasakpoolne relv on SVT-40? Olen käes hoidnud ühte sellist ja tol oli olemas ka automaattulerežiim. Kaitseriivi, mis on pildil näha päästiku taga, keerates ühele poole, andis poolautomaattuld ja teisele poole keerates automaattuld.
seal on teine rebane!
Jahipäeva kokkuvõte ...
Hirvevasikas on lastud väljaspool jahihooaega, kuna oli vigastatud.
Hirvevasikas on lastud väljaspool jahihooaega, kuna oli vigastatud.
☞ meie toimetused sõnas ja pildis www.salmejahiselts.ee
Laupäeval naeratas siis seekord minule õnn ilves lasta.See ilusam
,tumeda täpiga,20kg,kolju 25,5.Päeva tegi lahti hommikuse luure ajal minu allesjäänud jahiterjer Naksi,võttes kaks kährikut
.Edasi oli ilves meeste poolt sisse luuratud,koer peale ja läks jahiks.Kass käis korra minust järgmise ja ülejärgmise mehe vahel tee peal väljas aga lasta ei saanud.Laika (väga asjalik koer)kiusas teda veel natuke ja järsku ta minu ette tuligi.Nägi püssitõstmise ära ja jäi kohe paigale,otse minu poole.Nii vaatasime tõtt päris kaua (sedasi tundub ka pool minutit pikk aeg
),kuni lõpuks minu sõrm krampi tõmbas.Õnneks jäi kolju terveks.Noh ja edasi tegime teisest kohast ühe ilvese veel
.Ja sedasi see meie selleaastane ilvesejaht läbi saigi.

Naine võib olla,koer peab olema!
Õnne laskjatele
Oli kuulda jah,et kõva jaht olevat olnud.Ega see ilves see kaekuse kandja polnud.Käis teine tihedalt meil aga nüüd pole enam jälje haisugi 

Õnne Soovikule! Pildil on küll väääga rahuloleva näoga 

Jaht on kunst, mis nõuab ohvreid!
Soovikule palju õnne minugi poolt. 

Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!