Väikekiskjad
Re: Väikekiskjad
19 kasti ja saak detsembri algusest 9 nugist.
Osa kaste püüavad ise sööta
Esimesel pildil on nugis täiesti elus.Ja see pole mitte esimene kord,kui "kohesurmav lõks" kohe ei surma.

Naine võib olla,koer peab olema!
Uued conid on väga karmid asjad.Vanemad mudelid olid nõrgemate vedrudega ja ei pigistanud kokkugi õieti.Ise jätsin vanemad mudelid üldse seinale .
Ega need uuemad ka kohe surma kõiki, oleneb kuidas vahele jääb. Ise ka see aasta juba mitu nugist elusana raudadest saanud ja eelmine aasta samuti.
-
Soovikul on vinged ehitised välja mõeldud nugistele. 

Seda saab ise sättida ju,et paned raua päästiku poole alla poole .Keskelt võttes on ikka kohe pehme.
Vanad olid 4mm traadist ja tõesti pehmevõitu aga uued on5mm ja neid enam ilma pihtideta ei vinnasta.Kui ikka õigesti paigaldatud ,siis tapavad kindlasti.Ja vaadake,et ise sõrmipidi vahele ei jää,üksi olles pole muud teha kui appi karjuda.Mul tuttav jäi pöidlaidpidi vahele.Jalaga ei saa kaht vedru korraga alla,pihtidega ei saa kui mõlemad käed vahel,telefon põuetaskus,katsu ligi pääseda,et abi kutsuda.Proovis siis autoga suurele teele saada,et abi leida aga rooli keerates pidi pilt valust eest minema.Lõpuks teepeal sai jalaga kuidagi pihid paika ja lahti suruda.Peale vahejuhtumit müüs rauad poole hinnaga maha ja püüab ainult vanadega.
Ei noh,rumala peaga võib ka kustukummiga ennast vigastada
.Conibeari tuleb vinnastada paljaste kätega nii,et need nn.vinnastamiskonksud oleks kogu aeg sellises püüde asendis.Sel juhul,kui raualukusti tulebki lahti,ei lähe nad päris kokku ja näpud jäävad terveks.

Eks need õnnetused juhtuvad ju kõik kui rumala peaga midagi valesti teed.Ei ole meist keegi ilmeksimatu 

hundikütt kirjutas:Vanad olid 4mm traadist ja tõesti pehmevõitu aga uued on5mm ja neid enam ilma pihtideta ei vinnasta.Kui ikka õigesti paigaldatud ,siis tapavad kindlasti.Ja vaadake,et ise sõrmipidi vahele ei jää,üksi olles pole muud teha kui appi karjuda.Mul tuttav jäi pöidlaidpidi vahele.Jalaga ei saa kaht vedru korraga alla,pihtidega ei saa kui mõlemad käed vahel,telefon põuetaskus,katsu ligi pääseda,et abi kutsuda.Proovis siis autoga suurele teele saada,et abi leida aga rooli keerates pidi pilt valust eest minema.Lõpuks teepeal sai jalaga kuidagi pihid paika ja lahti suruda.Peale vahejuhtumit müüs rauad poole hinnaga maha ja püüab ainult vanadega.
Mul rauad trossiga puu küljes, ei lähe enam kuhugi, kui mõlemad käed vahel. Omal tegelikult ka selline juhus just hiljuti oli

Uued conide mudelid on tehtud paremad kui olid varem ja seda,et neid ohutult kätega lahti pigistada saab, täitsa usun.Aga käed väsivad ära kui neid palju vaja järjest vinnastada.Kasutan pihtisid,sest tundub normaalsem endale.
puugi kirjutas:Kasutan pihtisid,sest tundub normaalsem endale.
On ka paelaga vinnastamise võimalus,kui käed nõrgad

Sooviku,on sul vana tüübi rauad või uued 5mm. No ma tahaks päris näha kuidas sa neil uutel peovahel vedrud kokku surud
Vanad käivad mul ka käsitsi aga uutega ilma pihtideta toime ei tule ja ennast väga nõrgukeseks ka ei pea 

Kivistiku toodud uute raudadega on pihid vajalikud.
Nööriga saab ka,aga oli minuarust raskem.
Mul on ka kätes jõudu palju,aga see on ikka vägistamine. 

Kinnitan räägitut, sain ka just mõned uuemad rauad ja need on oluliselt kangemate vedrudega. Küsimus, kas keegi on traavõrku kasutanud, et ühte kasti otsa kinni panna? Peibutise hais peaks teoorias paremini levima. Küsimus on selles, kas nugis hakkab ehk sealt üritama sisse pääseda kuna sööt näha ja ei hakka auku otsima?