Nonii, kokku siis 15 tuusikut 9 Konguta maadele ja 6 Nõgiaru maadele. Hakksin mõtlema, et kuna rajaleidjale plaanisin alguses Emajõetuusikut, hiljem aga mõtlesin, et Konguta maadel ka ok paadiga ringi ajada, siis peab vaatama, kes mis ja kuidas (saan läbi häda homme 1 loe juurde hankida, kuigi aega napib kohati, saan vajadusel ära teha).
Õnnelikud kohad jahatud nii (
täpsustasin täiesti suva järgi veel gruppe ja kohtasid ka, halvad kohad jätsin juba välja 
):
Konguta:
1. Rajaleidja läheb Jahinaisega

mööda vett kopraid otsima (paadiga siis) - (Soova jõgi)
2. 22LR
3. Kult
4. Kuldi sõber (Viljandi mnt äär)
5. Karvane (Viljandi mnt ja Kalameeste tee vahel)
6. KABAN
7. Koba (Kalameeste tee)
8. Ubin
9. Koprakunn (Jorriga koos Kobilo alla)
Kohalikest jahis Jorr, kui asjad seatud, siis liigub see seltskond ja saab Jorriga kokku ühes teeristis (eks ma laupäeval juhendan, aga muidu sama koht, kus urujahi kogunemine oli).
Nõgiaru:
1. 4x4 Urukoer
2. Duma
3. BA +1 (Valga mnt äär)
4. Reserv
5. Reserv (Pühapalu)
6. Aprill (Meeri)
Kohalikes olen siis mina olemas (võimalik, et liigun siiski edasi Nõo maadele, eks see selgub tegemise käigus). Võimalik, et mõni meie jahimeestest veel.
Nõo maadele siis saadaks sealsed mehed (või paigutaks ka meie maadele).
Nimetu7
(Vaatlejana) Revolution
(Äkki) Kuningas
Võimalik, et sealt veel inimesi tulemas. Kui nüüd keegi püssita mainimata jäi, siis saab kiiresti regeerida. Kohad said jagatud nii, et need kes soovi avaldasid, said paika, ülejäänud loosisin.
Kuidas Jorr Konguta rahva paika paneb, eks see tal oma äranägemise järgi. Nõgiaru rahva panen ka vastavalt sellele kuidas liikumine jne saab olema.
Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...