Sai jahi jaoks endale selline asi soetada. Nädal aega tagasi liikus lageda põllu peal üsna kabedalt, kuid nüüd on hakanud differ ka triipu tõmbama . Kütusekulu on ka muidugi suurem kui lükatud tee peal sõites. Kahjuks ühtegi lumist pilti hetkel anda ei ole .
Vaatasin siin isegi juba vaikselt Mogi poole , kuid mind absull ei paelu bensu mootor. Aga hoian 4x4 foorumis igapäevaliselt silma peal ja mine tea... Aga läbivus paistab olevat tip-top! http://www.youtube.com/watch?v=Ss9uX_Iw ... re=related
Suvel sihtide vahel, metsas, põldudel ja natuke tee peal sõitu ka, siis tuli kuluks 30l sajale. Aga enamus oli iga selline aeglane kulgemine. Siis olid veel all originaalrehvid. Nüüd kalasabadega võtab paar 3 l kindlasti rohkem ja paksus lumes võib 50 l sajale ka minna . Aga endalgi on diisli otsingud hetkel käsil. Originaalmoto jääb ikka lahjaks, eriti veel nende rehvidega .
tsiteerin: Nüüd kalasabadega võtab paar 3 l kindlasti rohkem ja paksus lumes võib 50 l sajale ka minna . See 3 l rohkem on 50 l kõrval piisk. Venelaste diiselmootoriga Uraal peaks vist enam-vähem sama võtma (bensukas oli küll 1l=1 km)
Kas ta ka ennast ära tasub - aga hobile on alati tulnud peale maksta- siin mulle tundub ATV+roomikute komplekt küll soodsam olevat.
Meil sai see masin sellepärast osta, kuna oleme põllumehed, siis suvel saab selle masinaga viljapõllus mööda tehnorada lastud seale ilusti juurde sõita. Ilma, et üldse vilja tallaks. Küttekulu on suure võitu jah,aga ega jaht polegi odav lõbu. Samas atv koos lintidega maksab peaaegu 10000 euri pluss sinna kütus. Peale moogi ostu on mul võimalik küttele kulutada seega 7000 euri, et sama 10000 kokku saada. Põhimõtteliselt ongi nii, et igaüks valib oma vajaduste ja rahakoti järgi .
No mingi Uruguai ATV saab 10 000 eur-i eest koos lintidega.Toorik margipill on juba 10 000 ja sinna juurde vintsid,põhjakaitsmed,kätesoojendused,rauad ja suured rattad on hind juba 13 000 ja lindid lisaks on kogu kupatus 17000 Ja sahka ka vaja,siis hind julgelt 17500 eur.
Marco kirjutas:No mingi Uruguai ATV saab 10 000 eur-i eest koos lintidega.Toorik margipill on juba 10 000 ja sinna juurde vintsid,põhjakaitsmed,kätesoojendused,rauad ja suured rattad on hind juba 13 000 ja lindid lisaks on kogu kupatus 17000 Ja sahka ka vaja,siis hind julgelt 17500 eur.
...juukselakk, vaseliin, m....pikendus jne. hulgim euri kulub veel
Tuttav ostis omale ka oksjonilt mogi, kuid ega maamehed siis bensukatest hooli nii saigi auto kohe diisli peale Alla läksid ka veel tunduvalt suuremad rattad ning pole mina veel näinud et seda elukat peaks keegi tõmbama
Lauzy kirjutas:Tuttav ostis omale ka oksjonilt mogi, kuid ega maamehed siis bensukatest hooli nii saigi auto kohe diisli peale Alla läksid ka veel tunduvalt suuremad rattad ning pole mina veel näinud et seda elukat peaks keegi tõmbama
Kui viitsid, siis viska mulle see motovahetuse jutt privasse. Et mis moto läks ja kas oli palju jebla, jne... Tänud.
Seda ma tean et peale läks mingisugune MB mootor mis tal ennem uaz-i peal oli. Kuna mees on ennem diisleid bensukatele paigaldanud palju palju siis usun et temajaoks polnud erilist jamamist, kuid ma katsun uurida täpsemalt et kuidas ja mis Äkki lubab avaldada ka tel. nr-i siis saate ise uurida kel vajadus tekib