Muide, kui kogu teema läheb rendi ja raha peale siis kas kedagi hakkab huvitame ka veel väikekiskjate küttimine, muidugi juhul kui riik neile korraliku pearaha ei määra, kogu aur ja finantsid kasutatakse ära ikka "söödavate" loomade taga ajamiseks.
kakuke kirjutas:Zakslane hakkab juba poindile pihta saama, mis toimuma hakkab. Kui saad naabritega hästi läbi siis need hea meelega volitavad sind jahti pidama enda maal. See ongi see koht, kus head suhted hakkavad üha enam maksma.
Jah, kui jahipiirkonnad jäävad vähemalt sama suureks või siis säilib see 5000ha nõue, siis väikemaaomanik jääb endiselt hüüdja hääleks kõrbes suurulukite osas.
R.V.Rebane kirjutas:Tere!
Esimene sõnaseadmine siin seltskonnas.
Olen jälginud pikemat aega seda teemat ja tundub, et publik on reageerinud nii, nagu lavastaja(d) on soovinud.
Praegu hakatakse saagima õunapuud, et kätte saada ladvas olevat õuna. Ja jutt ei käi üldsegi mitte õunast ega ka sellest, et järgmine aasta ei ole üldse võimalik õunu saada. Tegevus ja tähelepanu on koondunud saagimisele. Sae ühte otsa on plaanitud panna jahimehed, teise otsa (väike)maa- ja metsaomanikud.
Õunaks on RMK maad ja metsad, millede pindala on kohe-kohe 20% Eesti maismaa pinnast.
kakuke kirjutas:Teadjamehe mõttekõik on minu jaoks arusaamatu. Kelle oma uluk hetkel on ja kellele maksad ressursimaksu nüüd praegu? Või kui jahtkond hetkel küsib raha looma küttimise eest, kas siis omalt liikmelt või turistilt, siis nagu peremehetu vara ta poleks enam?
kult kirjutas: Sellest mõttekäigust ei saa jälle mina sotti! Kas kuskil läheb lubade eest saadav raha kellegi heaoluks ,mitte siis maksude ja ulukihoolde tarbeks?