Kärbes kirbule
Kärbes kirbule
mina võin võtta sisselaskmise statiivi kaasa ja laskmise toe ka.
Protif "HORNADY" njet prijomoff !
Kärbes kirbule
Kevadtorm läeb ikka mooste-lääniste suunas nii et ei hakka.
Protif "HORNADY" njet prijomoff !
Kärbseid pähe
Hoi inimesed,
omalegi tüütuks muutus ajavaru nimeline ettekääne ja kalender valmis sai - kohe ka Mardi poole teele.
Tulemus ja mitmekordsed kontrollid tuvastasid tõsiasja, et kärbselaskmise ajal Elvas ka liikuvaid märke lastakse (sportpüss 30+30 sel päeval). Seega osalen Elva võistluse kõrvalt.
omalegi tüütuks muutus ajavaru nimeline ettekääne ja kalender valmis sai - kohe ka Mardi poole teele.
Tulemus ja mitmekordsed kontrollid tuvastasid tõsiasja, et kärbselaskmise ajal Elvas ka liikuvaid märke lastakse (sportpüss 30+30 sel päeval). Seega osalen Elva võistluse kõrvalt.
Parimat!
Arles
arlestaal.blogspot.com
Arles
arlestaal.blogspot.com
-
Ehee, auhinda ikka järgmine aasta käest ära ei kraba.
Zakslane, ehmatad veel inimesed ära sellise jutuga.
Ega siis rändkarikas veel see ole, mis mingi ürituse traditsiooniks muudab. Huvilisi peab jaguma.
Tegelikult on auhinnal peal ka aastaarv.
Ps. Ma ise auhinnalaua juures ei osale (juhul, kui peaks sinna asja olema).

Zakslane, ehmatad veel inimesed ära sellise jutuga.
Ega siis rändkarikas veel see ole, mis mingi ürituse traditsiooniks muudab. Huvilisi peab jaguma.
Tegelikult on auhinnal peal ka aastaarv.
Ps. Ma ise auhinnalaua juures ei osale (juhul, kui peaks sinna asja olema).
Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
Kuna on kavas varsti millalgi (ehk siis kui raharongi rattad peaksid kunagi kännutagant lahti pääsema
) vintraudne soetada ja esialgu on mõte jäänud peenema kaliibri peale pidama, siis kas oleks mõeldav, et peale võistlust mõni sobiva relva omanik lubaks asjahuvilisel oma kallimast ka proovipauku teha? Padruni maksaks kinni loomulikult. Poes on ju tore püssi õlga proovida ja viimistlust imetleda, aga tiiru neid naljalt keegi proovimiseks ei vea. Endale pakub eriti huvi 22-250.
Kui kellelgi võib-olla on tulevikus huvi soetada korralikumat haavlipüssi nii tiirus käimiseks kui ka linnujahiks, siis olen lahkelt nõus oma Beretta 682 paugutamiseks jagama. Taldrikumasinat endal kahjuks pole, kuid 200 märki ja kasti haavlipauku võin kah kaasa võtta.

Kui kellelgi võib-olla on tulevikus huvi soetada korralikumat haavlipüssi nii tiirus käimiseks kui ka linnujahiks, siis olen lahkelt nõus oma Beretta 682 paugutamiseks jagama. Taldrikumasinat endal kahjuks pole, kuid 200 märki ja kasti haavlipauku võin kah kaasa võtta.
ei ole julgenud veel registreeruda aga kõik märgid näitavad seda, et ehk lõpuks ka kohtume. Ja tõesti, tutvuda härrasmeestega kellega virtuaalteel palju piike murtud, proovida oma laskeoskust, tutvuda teiste härraste kasutuselolevate relvadega -midas veel? Kui tõesti kellelgi on kaasa võtta 22-250 ja lubab konsensuse alusel sellest ka mõne paugu teha ja siis see MZ-i otsa käiv jubin. Nagu näha-hullult palju häid asju ühe Tallinnast Tartusse sõidu eest ! Kaart ja legend on välja prinditud.
wsm kirjutas:Tore,et asi hakkab jumet võtma,igati kasulik ettevõtmine.
Laskeinstruktorina püüan igati kaasa aidata ja õpetada.
Omalt poolt võin kaasa võtta kaks Bencresti laskmise lauda,üks paremakäeline ja teine kahekäeline.
wsm, kui tüli ei tee, siis oleks küll tore, kui saad laua kaasa võtta. Pikali laskmine paljudele vast harjumatu, siis hea, kui lauda kasutada saab.