Viktoriini küsimusi
Re: Viktoriini küsimusi
siiamaani õige
2.1/2 Enn Pintsel ?-Ei ole
Mina õiget vsatust ei tea, aga tahaksin ära märkida asjaolu, et Teadjamiis ei teadnud elevandi-küsimusele õiget vastust. Kaalusin juba talle Elevanditeadlase austava nimetuse omistamist, aga nüüd... Kahju, sellises etapis alt vedada... kurb!
seal on teine rebane!
Ei ole Jüssi, peab vist mehe nime ära ütlema.Vihjeks, et minu mäletamist mööda peaks filmi lõpus jahimehe nimi ikka olema.
filmi lõpus on palju nimesid, aga eraldi jahimeest seal käl välja toodud pole!
Pole looma, pole probleemi!
Vana metsavaht Jürka on Hillar Pärjasaar
Rabavana Irdel on Arkaadi Irdt
Jahimees Orvo Haasmaa
Kutsikad tõi metsast Orvo Haasmaa
Rabavana Irdel on Arkaadi Irdt
Jahimees Orvo Haasmaa
Kutsikad tõi metsast Orvo Haasmaa
Mida rohkem olen inimeste loomust tundma õppinud, seda rohkem kuulub mu poolehoid metsale ja metsaelanikele.
Õige on Aasmaa.Mul oli endalgi au ühte neist kutsikatest süles hoida enne kui nad loomaaeda viidi.Orvot tegelt kutsuti koguaeg Oskariks, jah vat see oli jahimees.Niiet küsimus vastatud.
Nagu ma korra juba ütlesin, ma vahest nii poolmuidu miskit panen täppi nende vastustega ...
küsige keegi teine, mul küsimusi pole 
Hea film on - soovitan vaadata ka mitu kordagi, kellele meeldib
http://etv.err.ee/arhiiv.php?kullafond_id=34

Hea film on - soovitan vaadata ka mitu kordagi, kellele meeldib
http://etv.err.ee/arhiiv.php?kullafond_id=34
Mida rohkem olen inimeste loomust tundma õppinud, seda rohkem kuulub mu poolehoid metsale ja metsaelanikele.
-
Vabanadan, et teemast vasakult mööda räägin, kuid kui jutt korraks juba filmide peale läks, siis küsiksin: Kas keegi oskab öelda , kas netis kusagil on võimalik vaadata/ tõmmata filmi " Vanamees ja põder"??
Kindlasti on ka selliseid võimalusi a seda peetakse piraatluseks. 

-
Küsiks vahepeal. Milline on seos padrunitel 30-06 ja 12,7X99 (50BMG) mõnede väitel on sama seos ka 223 padrunil nende eeltoodutega. Küsimus siis, mis neid kolme ühendab?
naised saunas rääkisid
Ei viitsi rehkendada aga äkki on 30-06 selle 50 bmg kõigi mõõtude vähendatud koopia või oli vastupidi.On visuaalsel vaatlusel suht sarnased, no mida pagan ikka kohe esimese ropsuga unisest peast pakkuda.
jorr kirjutas:Kas pole neil mitte kuuli läbimõõt üks?
15 punkti originaalsuse eest !!! Nii need postitused ikka kogunevad jah, Jorri-onu !:D
BM