MÄGER

Tore oleks ju ka teada, mida teised söövad ehk kui oled midagi maitsvat valmistanud, paku teistelegi.
Kasutaja avatar
pistrik
Postitusi: 115
Liitunud: P Juun 01, 2003 1:09 pm

Postitus Postitas pistrik »

Inimesi on tõesti erinevaid nii ka sööjaid. Kes mida toiduks teeb see ju enda asi. Proovida võib paljutki, sooja verd, lehma udarat, mida iganes. Ise pakun välja, et prooviks enne tükikese mäkra kui miskit eelmainitust. Mägrast sain ilusa kolju vähemalt!
AIVAR

Mäger

Postitus Postitas AIVAR »

Olen söönud mäkra ja maitsel pole vigagi.Muidugi maitseainetega ei tohi koonerdada.
kakuke
Postitusi: 5754
Liitunud: E Sept 01, 2003 3:32 pm

Re: Mäger

Postitus Postitas kakuke »

AIVAR kirjutas:Muidugi maitseainetega ei tohi koonerdada.

Kas nii, et 1 kg tsilli pipart ja 100g mäkra? :lol: :lol: :lol:
Kahtluse korral jäta sõrm sirgeks !!!
Kasutaja avatar
Eik
Postitusi: 1237
Liitunud: L Jaan 25, 2003 12:18 am

Re: Mäger

Postitus Postitas Eik »

kakuke kirjutas:
AIVAR kirjutas:Muidugi maitseainetega ei tohi koonerdada.

Kas nii, et 1 kg tsilli pipart ja 100g mäkra? :lol: :lol: :lol:


No siis võib ka aluspükse süüa!!! :D :D
Kasutaja avatar
Kalmjulm
Postitusi: 28
Liitunud: L Sept 27, 2003 1:21 am

Postitus Postitas Kalmjulm »

aga proovige sookurg ja mäger ühes potis :lol:
on see vast ............!
Jahi kaine peaga!!!
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

OLEN KUULNUD , ET SOOKURG ON HIIDLASE KALKUN :)
jahe
Postitusi: 743
Liitunud: K Mär 24, 2004 10:03 am

Postitus Postitas jahe »

meil üks mees sööb sookurge õigemini tema kintsusi pidavat potis olema kui väikse lapse jalad ,teine jälle küsinud kas ka hea ,mees vastanud et pidi kulli mekiga olema ,teine jälle küsinud kas oled siis kulli söönud seepeale saanud küsija vastu vahtimist ,aga määra ärge küll sööge.
243win
kütt
Postitusi: 294
Liitunud: L Nov 29, 2003 10:14 am

Postitus Postitas kütt »

Mnjah, kõlba see mägraõlugi juua!!
Kasutaja avatar
Pandora
Postitusi: 13
Liitunud: T Juun 01, 2004 9:06 pm

Postitus Postitas Pandora »

Mis loom see mäger veel on. Kas teda Eestis ka elab? :roll: :lol: :D
Kasutaja avatar
Jahimees
Postitusi: 416
Liitunud: N Okt 16, 2003 12:49 pm

Postitus Postitas Jahimees »

leidsin sellise retsepti

Valmistusained
1 kg mägraliha (selja- või kintsutükk)
100 g võid
100 g pekki
soola

MARINAAD:
150 g õli
0,6 l õlut
1 mugulsibul
1 porgand
2 küüslauguküünt
3-4 purustatud kadakamarja


Valmistusviis
1. Valmista marinaad: Tükelda köögiviljad ning sega õli, õlle ja purustatud kadakamarjadega. Marineeri liha 2-3 päeva.
2. Võta liha marinaadist ja kuivata. Piki pekitükkidega, hõõru soolaga ja küpseta ahjus ning kasta aeg-ajalt sulavõiga.

Hüva nõu:
Noorte ulukite liha marineerib kiiremini, vanemate loomade liha tuleb marineerida kauem. Liha peab olema marinaadiga kaetud ja marineerida tuleb jahedas, alla 8°C.

Tähendab, et kõlbab süüa küll ja JAHIMEHES kirjutas ju mägra singist.
Kas tuleb jaht???
Teet
Postitusi: 67
Liitunud: P Veebr 20, 2005 9:20 pm

Postitus Postitas Teet »

No nii, sai siis ka see "hõrgutis" ära proovitud. Rohkelt veini,sibulat ja mitmesuguseid maitseaineid. Paar-kolm päeva marinaadis ja siis ahju. kõik kes proovisid kiitsid ja nõudsid juurde :lol:
Ahto Kattai
Postitusi: 2418
Liitunud: R Mär 12, 2004 8:41 pm

Postitus Postitas Ahto Kattai »

Kas muud "elukad" on kõik ära söödud ,et koeri peate sööma hakkama :?: :D
kivi klotti!
Teet
Postitusi: 67
Liitunud: P Veebr 20, 2005 9:20 pm

Postitus Postitas Teet »

Proovi ja sa ei kahetse :lol: Tegelt naljaga pooleks sai proovitud ja rohkem seda looma ei puutu aga mõni jälle kiitis(eks jagermeistril oli oma mõju)
saialõikaja
Postitusi: 406
Liitunud: E Okt 04, 2004 10:03 am

Postitus Postitas saialõikaja »

Mina küll prooviks ära, kui kunagi võimalus tuleb! Iseasi kas ma teda kohe isuga sööma hakkaks aga mekiks ära küll... Feen juba peaaegu oleks tegema hakanud, aga ei olnud külmikus ruumi :) ... ise vaevalt jändama julgeks hakata .... visatakse koos püssi, koti ja potiga veel kodust välja :D
tuleb jaht või jaa?
Kasutaja avatar
Feen
Postitusi: 3079
Liitunud: T Veebr 03, 2004 4:58 pm

Postitus Postitas Feen »

Asi selles oligi, et oli mäger, liha nägi üsna hõrgutavalt tugev välja. Rippus teine seal ja mina mõtlesin, et mis siis nüüd. Kohe teha poleks viitsinud (ausalt, ilma trihinellakontrollita asja ette ei võtaks. Aga variandiks igast hõrgutiste välja viskamine, selleks et delikatessi teha. Ini-vini... ja nii see läks. Oleks suur külmik või viitsimist, siis annaks kohe tuld. Krt, esialgu ei jõua kõike-parematki ära valmistada. Varsti tuleb jänese rupsidest valmistatud jäneseliha-klimbisupp (aga enne teen selle valmis). Nii, et mägrale tuld, kui vähegi viitsimist on, aga ärge siis trihhinellat unustage ;)
Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...
Vasta