Konserv tellimustööna-kus?
Konserviga on nii, et liha võiks natuke aega laagerduda, olla korralikult ja kiiresti jahutatud. Üldse, kui arvate, et mingi asi jamasti läks, ja laseks konservi teha, küll käib kah, siis päris nii see ei ole. Aga võimalik, et korralikulst lihast suudetakse mõnes ettevõttes ka saepuru teha.
Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...
Kui miljonär oled anna minna... Enamus jahimehi seda minu teada ei ole ja pidada tööl vorsti-konservimeistreid aasta läbi täispalgaga ilma neile reaalset tööd andmata+ transport üle Eesti jne. s.o . tudeeri enne veidi majanduse põhitõdesi ning seejärel Eestis kehtivaid lihatööstusega seonduvaid õigusakte. Siis tee äriplaan ja pane asi käima- kui head kraami suudad teha mõistliku hinnaga tuleme kohe kundeks...
ikka lõbusalt