Konserv tellimustööna-kus?

Üldfoorumis võib rääkida teemadel , mis teistes foorumites ei kajastu.
Kasutaja avatar
Feen
Postitusi: 3079
Liitunud: T Veebr 03, 2004 4:58 pm

Postitus Postitas Feen »

Konserviga on nii, et liha võiks natuke aega laagerduda, olla korralikult ja kiiresti jahutatud. Üldse, kui arvate, et mingi asi jamasti läks, ja laseks konservi teha, küll käib kah, siis päris nii see ei ole. Aga võimalik, et korralikulst lihast suudetakse mõnes ettevõttes ka saepuru teha.
Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...
Marxton
Postitusi: 1
Liitunud: E Juul 23, 2007 10:52 am

Postitus Postitas Marxton »

Aga miks ei soovi jahimehed ise raha kokku panna ja endale n]uete kohast vorstikat teha on, kus saaks teha nii konservi kui ka head suitsuvorsti ulukilihast, kui kellegil tekib sellise asja vastu huvi, siis kindlasti v]tke [hendust
aivar00
Postitusi: 3263
Liitunud: K Juun 16, 2004 2:09 pm

Postitus Postitas aivar00 »

Kui miljonär oled anna minna... Enamus jahimehi seda minu teada ei ole ja pidada tööl vorsti-konservimeistreid aasta läbi täispalgaga ilma neile reaalset tööd andmata+ transport üle Eesti jne. s.o . tudeeri enne veidi majanduse põhitõdesi ning seejärel Eestis kehtivaid lihatööstusega seonduvaid õigusakte. Siis tee äriplaan ja pane asi käima- kui head kraami suudad teha mõistliku hinnaga tuleme kohe kundeks...
ikka lõbusalt
Vasta