neerud

Tore oleks ju ka teada, mida teised söövad ehk kui oled midagi maitsvat valmistanud, paku teistelegi.
Vasta
greenhorn
Postitusi: 188
Liitunud: N Apr 29, 2004 8:31 pm

neerud

Postitus Postitas greenhorn »

Minujaoks supermaitsvad rupskid.
Pikuti pooleks lõigata, kiled, sooned ja keskelolev "tuum" välja. Ööpäevaks piima sisse likku.
Loputada veega ja siis keema. Keeduvette lisada soola, pipart, loorberit, sibulat, küüsalauku.
Kuna keemisel ajab palju vahtu, siis vaht korralikult ära riisuda.
Lase maha jahtuda ja tükelda. Hea nosimine (b) kõrvale.
Ats
Postitusi: 933
Liitunud: R Aug 18, 2006 12:14 pm

Re: neerud

Postitus Postitas Ats »

pole neil häda jh miskit, vanasti sai kõvasti söödud, peamine on kõva ja korralik leotus.
Pole looma, pole probleemi!
Kasutaja avatar
Feen
Postitusi: 3079
Liitunud: T Veebr 03, 2004 4:58 pm

Re: neerud

Postitus Postitas Feen »

Ma olen nii ka teinud, et otse pannile, kile muidugi ära. Ohtralt sibulat, pipart ja soola maitseks ja siis hästi läbi praadida, muidu jäävad vesiseks-kusiseks. Igati hea apms, isegi mõni neeruskeptikust sõber on kiitnud.
Üks lask - liha. Kaks lasku - võib-olla. Kolm lasku...
Kasutaja avatar
sooviku
Postitusi: 2291
Liitunud: R Nov 19, 2004 7:22 pm

Re: neerud

Postitus Postitas sooviku »

See praetud variant on tõesti täiesti söödav.Meil ei lähe ükski neer põdrajahi aegus raisku.Kõik nokime maksa ja filee vahele ära.Ja tõesti,söövad isegi need,kes enne neeru vaadatagi ei tahtnud.
Naine võib olla,koer peab olema!
jorr
Postitusi: 3240
Liitunud: T Mär 01, 2005 9:52 pm

Re: neerud

Postitus Postitas jorr »

Jah,keedetuld ja praetult söövad tõesti needki,kes muidu ei vaata neeru poolegi.On endal sõbrast jahimees,kelle naisele aga maitseb toores neer paremini kui kuumtöödeldud j a sõber kurdabki,et ega ise neerusööki eriti saa.Mõni sööb ka toorest maksa paremini kui praetud-keedetud,maitse asi.
noorus on ilus aeg
andrus
Postitusi: 2800
Liitunud: R Veebr 27, 2004 8:45 pm

Re: neerud

Postitus Postitas andrus »

Normaalsed sõbrad sul Jorr :lol:
jahismurf
Raud
Postitusi: 96
Liitunud: E Sept 15, 2008 12:36 pm

Re: neerud

Postitus Postitas Raud »

greenhorn kirjutas:Minujaoks supermaitsvad rupskid.
Pikuti pooleks lõigata, kiled, sooned ja keskelolev "tuum" välja. Ööpäevaks piima sisse likku.
Loputada veega ja siis keema. Keeduvette lisada soola, pipart, loorberit, sibulat, küüsalauku.
Kuna keemisel ajab palju vahtu, siis vaht korralikult ära riisuda.
Lase maha jahtuda ja tükelda. Hea nosimine (b) kõrvale.




kaua keedad?
Vasta