No ma ei tea - netis on andmed täitsa olemas , panen siia üles ja loodan , et seda reklaamiks nüüd ei loeta
ÜLD- ja MÜÜGIINFO
Telefon: 609 0149
Mobiil: 51 976 486
E-kiri: printtare@printtare.ee
Võtke lihtsalt telefon pihku ja küsige järgi kas on kuuldustel alust ...
Konservi kaanetaja
Re: Konservi kaanetaja
Mida rohkem olen inimeste loomust tundma õppinud, seda rohkem kuulub mu poolehoid metsale ja metsaelanikele.
Re: Konservi kaanetaja
Printtarest ostes oluline jälgida, et karbid ja kaaned oleksid samast materjalist. kodus kaanetama hakates selgus, et karbi serv lõikab kaanest läbi- erinevast plekist. suuremat mõõtu karbid ja kaaned olid OK .Võis muidugi eksitus ka olla aga nii igaks juhuks.
metsas on mõnus
Re: Konservi kaanetaja
Tänan vastajaid, Printare müüb karpe.Näiteks 250gr 2.04 krooni.Lisaks 0.80 kaane eest.
Re: Konservi kaanetaja
Mina olen kasutanud 350g karpe. Alumiinumi ja plekk karbi vahe on see ,et plekk karp hakkab roostetama kui sulgejaga vähe liialdad, al karpe on käsitsi kergaem sulgeda.
Re: Konservi kaanetaja
Ten kirjutas:
Tänan vastajaid, Printare müüb karpe.Näiteks 250gr 2.04 krooni.Lisaks 0.80 kaane eest.
Kui ei ole oluline, mis kaane peal kirajs, siis "tušonka" kirjaga kaaned tunduvalt odavamad.
Re: Konservi kaanetaja
Ei näe küll põhjust kellegi kätte viia ,igaüks saab konservi tegemisega hakkama.250 grammisesse karpi paned pool küünt küüslauku,1 teelusikas soola,6 tk terapipart ja keerad kaanetajaga kinni.Hakkliha sisse(kui on siga)paned ca 10% kamarat ja pekki ning keedad ca 3-3,5 tundi.Tuleb super , ja ei pea kuhubi Eino juurde tarima.