No nii. Nüüd siis esimene liha ka seal ahjus tehtud. Ütleme nii, et kuigi sai esimest korda ise BBQ ahjus liha tehtud, siis välja tuli ikkagi päris hea. Sai korraga tehtud kopra kintsusid ja kana tiibasid. Ja et küpsetamise käigus nälga ei sureks, siis ka vorste. Nagu juba varem räägitud, siis aega peab varuma. kana tiibadega läks kõigest 1,5 tundi
Eks saab tegelikult kiiremini ka, aga kuna kopra kintsud olid ka ahjus, siis ei andnud väga suurt kuuma. Kopra kintse kärsatasin mingi 4 tundi. Pidevalt siis pealt moppides. Vaatasin lõpuks juba, et kole mustaks tõmbab ja ära kuivanud vist. Aga kui noaga viilu lõikasin, siis oh üllatust: mõnus mahlane liha, natuke magus ainult.
Igatahes ahi on igati
. Tavalise grilliga võrdlema ei hakkaks. Need ikka kaks täiesti erinevat asja.