Sealiha vokiroog

Tore oleks ju ka teada, mida teised söövad ehk kui oled midagi maitsvat valmistanud, paku teistelegi.
Vasta
Kasutaja avatar
Beretta
Postitusi: 1452
Liitunud: T Nov 25, 2003 4:47 pm

Sealiha vokiroog

Postitus Postitas Beretta »

Ajutise poissmehe (naine sõitis kuhugi konverentile) vokiroog sealihast.
Vajaminevad ained:
Pudel Saku tumedat.
300g peekonit ( ilmselt võiks ka metssiga panna)
1 suur salatisibul. Kui tahate tugevamat sibula maitset võib panna päris sibulat.
1 paprika
1 karp šampinjone.
Tükeldada peekon, eemaldades kamar. Kamar kuumale pannile ja rasv välja praadida. Kui praetud- eemaldada pannilt, jahutada (ja anda koerale) kui ise kõrneid ei taha.
Avada Saku tume ja kallata klaasi.
Pannile sorts õli ja ülejäänud peekon. Praadida kergelt läbi ja pannilt ära võtta (aga mitte koerale).
Peale õlle maitsmist tükeldatud sibul pannile ja praadida kuldseks.Siis eelnevalt praetud peekon tagasi pannile.
Lisada tükkeldatud šampinjonid ja hetke pärast paprika.
Võib vahepeal õlut maitsta.
Maitsestada värskelt jahvatatud piprga ja soola asemel sojakastmega. Väike sorts Worcerteri kastet ( aga mitte palju).
Kui olete õlle lõpuni joonud on roog valmis.
Võib lisada ka tsukiini e. kabatsokki- eriti kui suve teises pooles on oma peenralt võttaja porrugi sobib lisada.
Jätkub tugevaks eineks kahele.
Grumpy old man
Kasutaja avatar
Sarvik
Postitusi: 576
Liitunud: E Jaan 08, 2007 3:09 pm

Re: Sealiha vokiroog

Postitus Postitas Sarvik »

tundub hea retsept olema....
ainult ühe komponendi kogus ebaloogiline on....kui ajutine poismees teeb einet kahele :lol: ...kuidas tuleb toime vaid 1 (b) ? :shock: ....daam joob veini? :M
kärbes kirbule!
Kasutaja avatar
Beretta
Postitusi: 1452
Liitunud: T Nov 25, 2003 4:47 pm

Re: Sealiha vokiroog

Postitus Postitas Beretta »

Vaata, teine pool läks peale jahutamist külmkappi, et järgmisel päeval mitte süüa teha. Ja ega oma naine seal väljamaal nii kaua kah pole, et kohe peab vahepeal mõnda teist...
Aga et miks nii palju siis üldse teha. No ei oska vähem. Ja mida väiksem kogus, seda kergem on mõne kogusega vääratada ja parandamine pea võimatu. Muide, on keegi näinud kokaraamatut, kus kogused ühele?
Grumpy old man
Vasta