Pardi liha

Tore oleks ju ka teada, mida teised söövad ehk kui oled midagi maitsvat valmistanud, paku teistelegi.
Vasta
quentin
Postitusi: 72
Liitunud: L Jaan 20, 2007 11:13 am

Pardi liha

Postitus Postitas quentin »

Tervitus kütid!


Pardijahti praegu küll ei toimu. Meenus sügisest pardilihaga üks tore asi. Kui pardiliha praadida natuke nö. üle tavalisest praadimisest siis lihale tuleb korralik maksamaitse. Päris hea on teha nn. maksakastet(liha haklihamasinast läbi) ja pärast öelda, mis lihaga tegu on keegi ei usu :) Kas keegi veel kogenud sellist maitset?
www.aigur.com
peepk
Postitusi: 775
Liitunud: L Aug 30, 2008 6:30 pm

Re: Pardi liha

Postitus Postitas peepk »

Meenub ammune humoorikas lugu .Vigala Sassi kirjutis ,kuidas ta vist sakslastele sisse söötis mitu kuud hanges vedelenud nülitud hõberebase,seda enne vist konjakis ,või rummis(täpselt ei mäleta)keetes.Valmistamise ajal hais oli olnud kange.Sakslased sõid ja kiitsid,Sass muidugi pärast ütles ,millega tegu.Keegi ei osand arvata,Seega andke fantaasial lennata... :mrgreen: (b) :roll:
tuska
Postitusi: 99
Liitunud: T Dets 14, 2004 5:58 pm

Re: Pardi liha

Postitus Postitas tuska »

vahel tuleb ka mööda lasta
Kristi
Postitusi: 256
Liitunud: E Dets 29, 2003 11:51 am

Re: Pardi liha

Postitus Postitas Kristi »

Vasta