sammal.habe kirjutas:Viljandimaa kultidel ja kobrastel kasvavad ilmselt sarved Sest VJL veebipood müüb trofeealust sellise tekstiga: TROFEE ALUS KULDILE JA KOPRALE Trofee alus sarvede paigaldamiseks
Ei käinud, tean ta igapäevast ringi peast, lihtsalt jalutasin ja leidsin, teise leidis kaasa nädal hiljem kohast kust ma mööda jalutasin. Käib igapäev heinamaal söömas.
Rajaleidja, "Jahikoer vs maa- ja metsaomaniku koer":
jants kirjutas: Ajaks vee veel sogasemaks! Kui jaikoer murrab ,surmab teise jahikoera(mis on reaalselt toimunud)et kas siis omanikud hakkavad metsas duelli pidama?
Siis selgitatakse esmalt välja, kumb koer kakluse alustas. Aga kuna üks osapooltest on hukkunud ja ei saa ennast kaitsta(ma räägin ikka koerast, mitte duellis hukkunud jahimehest), siis istuvad jahimehed maha ja võtavad pitsi koera mälestuseks.
Tea mis seis on algaval linnujahil koera kasutamisega (klass 7)? Kas peab vee pealt ära toodava pardi lugema haavatuks ja koerale spinninguliini külge panema.
Feen, "Pilte kordaläinud jahipäevast":
Ma ise avastanud, et kui karu passima ei lähe, siis teda kätte ei saa ka.
Ahto Kattai, "Sigade Aafrika katk Eestis":
Ühe muudatusena võiks veel sisse viia näiteks jahimeestel kärbsepiitsa kohustuse ,et nagu viirust näed lööd piitsaga kohe kuradi maha!
honkomees kirjutas:Mulle jällegi tundub, et meil on pidevalt sigu üle loendatud. Need karjad, mis meie naabrite maal maha kõngesid, olid ühised karjad vähemalt 3-4 sektsiooni peale. Ja nii tõenäoliselt kogu armsas vabariigis. Kahjustuste hädakisa kohta suure arvukuse tulemusel: Kahju suudab üks siga tekitada üllatavalt palju, tõestusena kunagi lasin kunagi talvel heinapõllul kuldi, kes oli terve heinamaa üksi üles sonkinud, ainsad sissetulevad jäljed värskel lumel ja ei ühtegi väljaminevat.
Selle teksti oleks nagu usoPM kirjutanud. Noh nii meeltesegaduses, et hundi ja metssea kogemata segamini ajas . Tegelikult tahtsin kommenteerida seda hinnagut, et lokaalse ala teadmine on robustselt lükatud üle-Eestiliseks "tõenäoliseks" hinnanguks. See ikka seinast-seina nagu ilmagagi meie väikesel, aga palju varieeruval maal.