1. leht 1-st

pildid mingist põrsast :-))

Postitatud: T Jaan 25, 2005 6:01 pm
Postitas serx
noh siin mõned pildid ühest põrsast..... http://www.album.ee/serx00

Postitatud: T Jaan 25, 2005 8:41 pm
Postitas shane49
..teil need põrsad ikka eriti suured :lol: :wink: . suured siis kihvad olid :?:

Postitatud: K Jaan 26, 2005 8:11 am
Postitas hunt
pakun, et ~15cm

Postitatud: K Jaan 26, 2005 8:28 am
Postitas serx
hunt kirjutas:pakun, et ~15cm


esialgu andmed veel puuduvad......annan teada kui info minuni jõuab...

Postitatud: K Jaan 26, 2005 8:51 am
Postitas shane49
..hmm..ma arvan et mingi 19 cm

Postitatud: K Jaan 26, 2005 1:07 pm
Postitas jahe
pildi järgi pakun 21-22cm

Postitatud: K Jaan 26, 2005 1:35 pm
Postitas baddmann
lisan ka oma ennustuse: 17-19 cm

Postitatud: K Jaan 26, 2005 4:09 pm
Postitas eurokas
Igati ilus loom aga arvan et kõva kuldi maitse juures.Laupäeval lasime väiksema ja päris ebameeldiv oli küpsetada,süüa kõlbas küll.
See vist mingi nelja aastane loom.

Postitatud: K Jaan 26, 2005 4:48 pm
Postitas Joosep Käba
Pakun sama mis baddmann. :D

Postitatud: K Jaan 26, 2005 9:34 pm
Postitas gunnar
Kui see kuldi maitse ei meeldi siis marineeri liha enne ja pane marinaadi hulka kadakamarju. Igasugune kuldimaitse kadunud.

Postitatud: K Jaan 26, 2005 9:48 pm
Postitas kütt
Kadakamarjad käivad ikka asja juurde ja alati sobilik lisa metsatoidu juures! :D
Rõhutan seda! Jahimees vist kasutab ikka julgemalt lisasid aga tavakokk, pole nii kindel asjas... :wink:

Postitatud: R Jaan 28, 2005 8:29 am
Postitas eurokas
Peaks tõesti kadaka marjadega proovima kui palju neid panna praele.
Selle marinaadiga on ka selline lugu kui prae isu tuleb siis pole aega
enam midagi marineerida.
Kas siniseid või rohelisi kadakamarju kasutada.

Postitatud: T Sept 20, 2005 6:46 pm
Postitas saialõikaja
soovitaks ikke vast siniste marjadega küpsetada.... suvel sai ka esimest korda Feeni retsepti järgi näiteks kopra lihale ohtralt marju pandud ja oli tõesti hea ... ja üle pole nendega võimalik pingutada! :!: