Postitatud: P Mär 28, 2004 7:11 pm
Eks ta nö. maitseasi jah on rohkem, just see jahipidamisviis...raudadega. Mina neid kasutanud pole ja siiani üsna kindlalt ka eemale hoian. Mine tea, loomulikult, kui pole proovinud siis ei saa 100 % väita, et kuidas ja mis...aga, ei tõmba.
Aga, aga...kuidas peale jahti seda kobrast süüa!? Kas FEEN peab ikka silmas päevi hiljem, peale liha laagerdumist? Või teed kohe? Kuna selle liha maitse üle niipalju erinevaid arvamusi on siis täitsa kohe tahaks proovida ühte eriti head varianti. Kuna pole veel sõrme kopralihale andnud siis ei tahakski esimest korda asja untsu keerata kehva retsepti või oskamatuse tõttu ja sellega kogu teemale kriipsu peale tõmmata...
FEEN, ole hea, pane retsept kirja kui saladus pole või...on sul äkki konserve, tean et just sedasi palju liha tehakse. Asun Tartus, äkki trehvame?
Aga, aga...kuidas peale jahti seda kobrast süüa!? Kas FEEN peab ikka silmas päevi hiljem, peale liha laagerdumist? Või teed kohe? Kuna selle liha maitse üle niipalju erinevaid arvamusi on siis täitsa kohe tahaks proovida ühte eriti head varianti. Kuna pole veel sõrme kopralihale andnud siis ei tahakski esimest korda asja untsu keerata kehva retsepti või oskamatuse tõttu ja sellega kogu teemale kriipsu peale tõmmata...
FEEN, ole hea, pane retsept kirja kui saladus pole või...on sul äkki konserve, tean et just sedasi palju liha tehakse. Asun Tartus, äkki trehvame?